9 Април, 2021 18:40 3 028 9

Софтуерен проблем изтощава акумулаторите на електрическия Mustang

  • ford-
  • mustang-
  • mach-e

Засегнати са само първите произведени бройки

Софтуерен проблем изтощава акумулаторите на електрическия Mustang - 1

Софтуерен проблем в един от модулите на електрическия Ford Mustang може да доведе до изтощаване на акумулаторите в някои автомобили. Оказва се, че поради грешка в компютрите, някои автомобили не получават ток, когато са включени в контакт или зарядна станция.

С други думи, акумулаторите на Mustang Mach-E се зареждат само когато автомобилът е шофиран, което не е толкова голям проблем, ако карате колата постоянно. Ако обаче я оставяте по-дълго време на зарядно, то акумулаторът може да се изтощи, като тогава ще се загубят някои от функциите, включително за отключване и заключване.

От Ford казват, че проблемът се решава лесно, като за това е нужно да включите зарядно към самия акумулатор, да свържете устройство със софтуер на Ford и да инсталирате последни ъпдейти, които са предоставени от компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дявола

    1 1 Отговор
    Тези консерви всичко им е проблемно не само батерията
  • 2 😁😁😁😁

    2 3 Отговор
    Форд е много хубава кола...и много бърза...от Форд по бърза е само................ръждата😁
  • 3 ГРЕТА ТУНБЕРГ

    3 3 Отговор
    Лесно се решава ! Караш си дизела и нямаш проблем !
  • 4 Месершмит 109

    2 2 Отговор
    При мустанг или бензинарийка или нищо.
  • 5 pokoloko

    2 2 Отговор
    Защо са измислили Опела? - За да не е форда най-лошата кола 🤣🤣🤣
  • 6 Ей това е електромобила!

    3 0 Отговор
    "С други думи, акумулаторите на Mustang Mach-E се зареждат само когато автомобилът е шофиран, което не е толкова голям проблем, ако карате колата постоянно. Ако обаче я оставяте по-дълго време на зарядно, то акумулаторът може да се изтощи."


    Ето с този електромобил никога няма да закъсаш до морето. Колкото повече го караш толкова повече се зарежда и не трябва да стъпваш на зарядна станция да си даваш парите, защото ще се изтощи. Електромобил мечта. Сигурно ще изкара без да спира за зареждане онези 5000 километра, които поршето беше минало по пистата в съседната статия. Пак сте надминали себе си при писането на статията.
  • 7 Японеца

    3 0 Отговор
    "С други думи, акумулаторите на Mustang Mach-E се зареждат само когато автомобилът е шофиран, което не е толкова голям проблем, ако карате колата постоянно. ГАЛИНЕ, ЧЕТИ КАКВО ПИШЕШ!
  • 8 no name

    3 2 Отговор
    коза и форд умират посред пътя
  • 9 Хихи

    4 0 Отговор
    Тук в превода и разбиранията, доста са се объркали! За акумулатор, всъщност се има предвид 12 В акумулатор! Когато колата се зарежда, не зарежда 12 В акумулатор и той се изтощава, след това не се отварят нито врати, нито стартира. Но когато колата се движи, тя зарежда малкия акумулатор! Такъв проблем имаха и ФВ на ИД3.