Last news in Fakti

18 Април, 2021 11:30 10 534 11

Какво е Amazfit Bip U Pro и защо да си го купим

  • смарт часовник

Amazfit Bip U Pro наскоро направи своя дебют в страната с нови функции. Характеристики като вграден GPS и Alexa, 60+ спортни режима го правят най-доброто устройство на достъпна цена

Какво е Amazfit Bip U Pro и защо да си го купим - 1

Amazfit Bip U Pro е наследник на Bip U, който стартира преди няколко месеца. Що се отнася до характеристиките, интелигентният часовник има 1,43-инчов HD TFT-LCD цветен екран (320 x 302 пиксела) с 2.5D защита Corning Gorilla 3. Amazfit Bip U Pro разполага с по-тънки рамки от трите страни и е с размери 40,9 х 35,5 х 11,4 мм и тегло 31 грама. Освен това 20-милиметровата лента на часовника се произвежда от силиций. Можете да получите 50 циферблата и над 60 спортни режима, включително бягане, колоездене, йога, кикбокс и др.

Подобно на други интелигентни часовници, Amazfit Bip U Pro също включва мониторинг на сърдечната честота, измерване на кислорода в кръвта, проследяване на менструалния цикъл, мониторинг на стреса. Часовникът се предлага със сензор за мониторинг на пулса 24 × 7, монитор SpO2, анализатор за качеството на съня и др. Освен това, часовникът е с вграден GPS, който може да се използва за достигане до местоположение, проверка на изминатото разстояние и др.

Какво е Amazfit Bip U Pro и защо да си го купим

Ключовият акцент на интелигентния часовник е вградената му Alexa, която ще ви позволи да контролирате музиката, да настроите алармата, спортните актуализации. Часовникът поддържа GPS + GLONASS и се предлага с микрофон. Той позволява на потребителите да контролират музиката на своя телефон и камерата на телефона. По отношение на батерията има 230 mAh батерия, която осигурява до девет дни живот при типична и пет дни живот при интензивна употреба.

Часовникът също така ще предупреждава потребителите за входящи повиквания, текстови съобщения, известия на приложения и др. Той също така поддържа автоматично кратко съобщение, което трябва да бъде изпратено след отхвърляне на повикване.

Той е съвместим с устройства, работещи с Android 5.0 и по-нови или iOS 10.0 и по-нови. Amazfit Bip U Pro работи на RTOS и може да бъде свързан с устройства чрез приложението Zepp. И накрая, часовникът работи до 50 метра дълбочина под водата.

Имайки предвид цената и характеристиките на Amazfit Bip U Pro, би било добър избор за покупка, за потребители, които търсят часовник на достъпна цена с всички полезни функции.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    4 14 Отговор
    Ползвам GT2 Pro на Huawei. Купих го за 450, сега е 250 :-) Идеална цена за това бижу. Сложих му и метална верижка. По нищо на отстъпва на 4тата генерация на Аpple, какъвто ползвах с 8ца телефон.

    Коментиран от #8

  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    29 6 Отговор
    За да пълним чекмеджето на някой с поредната джаджа,
    която след 2-3 месеца ще наредим по рафтовете да прашлясва,
    в очакване на следващата силно рекламирана джунджурийка...
  • 3 човек от народа

    16 1 Отговор
    имам изключително силна болка в сърцето поради факта , че не мога да си купя тая джаджа ! просто не ми достигат 20-тина лева. моля за спонсорство ! може и в капачки, независимо от размера и цвета им !!!
  • 4 ДЕДО ВИ КРАЧУН

    9 1 Отговор
    БОЛИ МЕ ОТВЕСА КАКВО Е И НЕ ИСКАМ НАПЪТСТВИЯ ОТ ОЛИТА. НЕМА ДА СИ ГО КУПЯ И НА БАБАТА НЕМА ДА КУПЯ. СИЛНО РЕКЛАМИРАНИТЕ СТОКИ СА ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ. ТАКА Е ОТ МОЯ ОПИТ.
  • 5 АМАЗОН

    8 1 Отговор
    КУПЕТЕ ГО ЗА ДУПЕТО ,ДА ВИ АНАЛИЗИРА АКОТО!!!!!! НАЙ-ВЕКЕ ТРЕБЕ ДА ВИ АНАЛИЗИРА МОЗЪКО. ИМА ЛИ ГО ИЛИ НЕ! ТОВА Е ВЪПРОСА!!!
  • 6 овцете си сакат чип

    10 1 Отговор
    И къде и на кой докладва всички тези данни въпросния "чип" ??
  • 7 Гост

    1 2 Отговор
    Bip и Bip Lite са истината. Зареждаш и забравяш
  • 8 4884

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Голям Слон":

    Напълно съм съгласен. В сегмента на смарт часовниците, все още GT2 е най-добрия цена/възможности/качество. С всичко включено 24/7 го зареждам веднъж на 10 дни. Apple е безумие на безумна цена. Китайския му аналог 1:1 е около 5-6 пъти по-евтин и даже има повече функции. Неразличим е на външен вид.
    Същата участ очаква TESLA - съвсем скоро китайски аналог ще се продава на 1/3 от цената на "американското чудо", и то с в пъти по-добри хар-ки. Само гледайте.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 5665

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "4884":

    И това "бижу" какво може да направи? Като идеш в магазина и като им го покажеш, те ти дават без пари? Може би пък го бива в строителството? Нещо къща да ти построи или ремонт да направи?
    Може би с негова помощ проектираш машини, ползвайки Аутокад или СолидУъркс?!
    Ааа, сетих се! Показваш го на приятелите и цената ти се вдига до небесата. Ставаш ВИП (в собствените си очи)

    Коментиран от #11

  • 10 иван радев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "4884":

    когато говорим за смарт часовници може и да върши работа gt2, но истината е, че apple watch държи 50% от пазара и не случайно… наистина е добър
    когато говорим, обаче, за спортни часовници… ааааа… и двете не могат да стъпят на малкия пръст на garmin, suunto и дори coros
    лично за мен, ако един часовник не може да издържи минимум 10 часа на gps, не ми го хвали. просто имам други изисквания към устройството. моят избор е garmin fenix
  • 11 МечоПухЧичоСам

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "5665":

    Можеш да следиш сърдечните си показатели и да анализираш физическата си активност. Но и други могат да го правят.