Last news in Fakti

11 Май, 2021 10:33 3 386 2

Самонивелираща се билярдна маса Bugatti за $ 300 000

  • bugatti-
  • билярдна маса

Луксозната маса е изработена от въглеродни влакна и алуминий

Самонивелираща се билярдна маса Bugatti за $ 300 000 - 1

Френският производител на хипер коли Bugatti се обедини с малката испанска компания IXO Carbon, за да направи билярдна маса от въглеродни влакна и алуминий. Двете компании са разработили високотехнологична и модерна билярдна маса. Рамката ѝ е направена от алуминий на компютърно управлявана машина и полирана до огледално покритие.

След това въпросната рамка е покрита с обвивка от въглеродни влакна с PVC подложка. Важна част от билярдната маса е системата за автоматично нивелиране със серво задвижване. Ако масата е инсталирана на борда на яхта, например, всеки от нейните крака може да компенсира вибрациите на плавателния съд, поддържайки хоризонталното положение на игралната повърхност.

IXO Carbon казва, че всеки крак на масата е оборудван със серво мотор на Siemens, който може да реагира на движение на яхта в рамките на пет милисекунди - в пълна тишина и без вибрации. Разбира се, за всичко това ще трябва да се плати доста впечатляваща цена: масата ще струва $ 300 000. Тази цена включва и всички останали аксесоари, от които се нуждаете, за да играете. Билярдните маси от Bugatti и IXO Carbon ще се произведат само в серия от 30 броя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко Бугатия

    9 4 Отговор
    Самонивелиращ Шкаф няма ли да си пръчам, че в тоя кюлците много се пързалят?
  • 2 Ромул

    7 1 Отговор
    Който ще плющи някоя ков.ра върху тази маса,дали на яхта или в дома си, ще му е малко трудно да целва дупките й. На момата де. Щото, докато тя се извива, мърда и намества, масата ще компенсира движението й и ще е трудно....неудобно...притеснително.