Last news in Fakti

17 Май, 2021 13:41 5 010 6

Запознайте се с Android 12 (ВИДЕО)

  • операционна система-
  • android-
  • 12

Разработчиците са променили интерфейса на Android 12, придържайки се към дългогодишната си традиция да правят постепенни малки корекции, които подобряват външния вид и улесняват работата с операционната система

Запознайте се с Android 12 (ВИДЕО) - 1

Тази седмица ще се състои официалното представяне на следващата версия на Android, носеща обозначението 12, но в интернет пространството се появи видео с предварителна информация за новия продукт, която позволява на потребителите да оценят предстоящите промени в една от най-популярните операционни системи в света. В канала на Front Page Tech в YouTube блогърът Джон Просър представи официалното промо видео за презентация на Android 12.

В коментарите към видеото се отбеляза, че разработчиците са променили интерфейса на Android 12, придържайки се към дългогодишната си традиция да правят постепенни малки корекции, които подобряват външния вид и улесняват работата с операционната система. Както обикновено, разработчиците добавят нови анимации към системата и модифицират отделни елементи на интерфейса.

Обновената операционна система Android 12 ще представи нови анимации и бутони. По-конкретно, Wi-Fi и Bluetooth превключването е преработено, добавени са интересни "джаджи" за времето и музиката, а групирането на известията вече е налично в приложенията. Официалното представяне на Android 12 ще се състои на традиционната, но виртуална майска конференция на Google от 18 до 20 май 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    15 4 Отговор
    сто процента са махнали нещо от функционалността за да го "олекотят" тия простите
  • 2 Механик

    14 0 Отговор
    Ми добре, щом сте решили да ни запознавате!
    Здравей, казвам се Митко Василев. Приятно ми е!
  • 3 оня с коня

    6 3 Отговор
    Запознават ни с Телефона,НО НЕ и с Цената му.
  • 4 фирма гогъл

    7 8 Отговор
    Не им ли е неудобно да крадат дизайн от iOS?

    Коментиран от #5, #6

  • 5 фирма еБълка

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "фирма гогъл":

    Не им ли е неудобно на епъл да бъзикат и крадат нищо подозиращите "дупета" с джаджа за 1000+ $ :)? 120 hz три години след всички останали...широкоъгълна камера година след всички останали...не им ли е неудобно на ебълката да изчакват и да се възползват от идеите на другите? Алчните лъжци Apple ...
  • 6 Копач

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "фирма гогъл":

    Правата лопата е измислена доста преди иОС. Заоблените ръбове също.