Last news in Fakti

3 Юни, 2021 09:26 8 562 2

Продава се имение с таен подземен гараж за осем автомобила

  • имение-
  • гараж

Според продавачите кражбата на автомобил от този гараж е невъзможна

Продава се имение с таен подземен гараж за осем автомобила - 1

В мрежата са публикувани снимки на луксозното имение Уиндермир, разположено до живописно езеро на частен остров в американския щат Минесота. В допълнение към луксозните жилищни части, в имението се помещава таен гараж за осем коли и собствена автомивка. Предишният собственик на резиденцията прекарва повече от четири години в затвора, поради което строителството на този уникален проект е временно замразено.

Строежът на имението Уиндермир започва през 2003 г., но три години по-късно е замразен поради факта, че бъдещият собственик на имението е влязъл в затвора за четири години и половина за укриване на данъци. След почти 20 години строителството на имението най-накрая приключи. Луксозният проект, разположен на частен остров, включва огромно имение с разгърната площ от 1 296 квадратни метра. До имението може да се стигне единствено през тесен мост.

Продава се имение с таен подземен гараж за осем автомобила

Вътре в четириетажната сграда има пет спални, девет бани, частно кино и сауна, както и асансьор и няколко зони за релакс. Основната характеристика на резиденцията обаче е подземен гараж за осем коли, както и лична автомивка. В пространството за автомобили се влиза през таен тунел, чийто вход е вътре в имението. Според продавачите кражбата на автомобил от този гараж е невъзможна.

По неизвестни причини настоящият собственик пусна луксозното имение Уиндермир за продажба. Уникалният проект може да бъде закупен за 15 милиона долара. Ще припомним, че през 2019 г. двуетажна къща в предградието Турак в Австралия също с необичаен гараж беше пусната за продажба. Подземният паркинг там е предназначен също за осем коли, а входът към него е през повдигащата се част от градината, в стила на скривалището на Батман.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Б.Б.

    18 5 Отговор
    Точно като за мене. Само, Херо, дан'ма отсвири с 200. Инак'съм там и ще пускам клипчета по фейса.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.