Last news in Fakti

4 Юни, 2021 14:10 6 663 9

Porsche обедини сили с Huawei и показа нов смарт часовник

  • huawei-
  • bugatti-
  • смарт часовник-
  • porsche-
  • porsche design

Устройството е направено на базата на модела GT2

Porsche обедини сили с Huawei и показа нов смарт часовник - 1
Снимки: Huawei

Преди седмица ви разказахме за най-луксозния смарт часовник, който от Bugatti направиха заедно с компанията VITTA, а днес ще ви разкажем за подобно устройство, но дело на Huawei и Porsche Design.

Porsche обедини сили с Huawei и показа нов смарт часовник

Смарт часовникът използва за база актуалния Huawei GT2, като запазва големината му от 46.7 милиметра, както и 1.39-инчовия AMOLED дисплей, като ги побира в по-различен корпус, дело на хората от Porsche.

Porsche обедини сили с Huawei и показа нов смарт часовник

Устройството запазва функционалността с която разполага до момента, като може да следи различни показатели и да бъде използван за различни спортове, като дизайнерите от Porsche са добавили и няколко нови теми, които да използвате за различно „лице“ на часовника. За разлика от стандартния часовник, чиято цена варира около 240 евро, то за този ще са ви нужни поне 595 евро според цените в Германия.

Porsche обедини сили с Huawei и показа нов смарт часовник


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм веган

    15 11 Отговор
    Часовник има на всички телефони. Останалото е фукня

    Коментиран от #2, #3, #6

  • 2 Ламар

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    Този часовник, както и ексклузивните амтомобили се правят за да оберат парите на арабели и богати източноевропейски бивши ДС-та. Те не искат нормален Мерцедес, искат АМГ, Брабус - карбон и лаксмаги които вдигат цената 2-3 пъти
  • 3 Гост

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    Всъщност смарт часовниците са много удобни за спортове като бягане, велосипед и плуване. Измерването на резултатите е първа стъпка към подобряването им.
  • 4 Ивайло

    7 10 Отговор
    Както каза човека в първия пост - всеки телефон има часовник, календар и въобще е цял компютър!!! Едно време, като нямаше GSM-и, това беше удобство и необходимост, но сега е напълно излишно и е само с парадни функции и за гъзария!!! Ще си нося аз водомера на ръката, като телефона с всичко необходимо, включително часа и датата, е в джоба ми!!! Безсмислено!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Пурко

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ивайло":

    Квалитетния часовник е въпрос на стил и лайфстайл! Но какво ли разбира Бай ти Ганя от такива неща!?! Не съм привърженик на тези ел. джаджи който трудно бих нарекъл часовник! Има си утвърдени марки за часовници предимно швейцарски който видимо показват социалния статус на мъжа както и обувките който носи!

    Коментиран от #7, #8

  • 6 Голям Слон

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Аз съм веган":

    Човек на всички места има часовници, ако трябва да сме точни: в колата, вкъщи, на работа. Часовникът има друга идея, освен представителната, разбира се. Не обичам да нося телефон навсякъде. А без него няма как да знам колко е часа, да кажем. Абстрхираме се от разните му там дизайни, GT2 е един отличен вариант цена-качество. Имах такъв. Гадовете са направили нещата така, че марката часовник има оптимална функционалност със същата марка телефон. Невероятно, но факт. Казвам го, като човек, който от 5 години е с такива джаджи по ръцете си. Та, абстрахираме се от фукнята. Много е удобно. И за спорт, и за това малко да се откъснеш от телефона, защото всички нотификации ги виждаш на екрана на часовника.
  • 7 Да те открехна

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Пурко":

    Часовникът е последното нещо, което ще забележат по тебе. Ако слезеш от ламборджини и нямаш часовник, че те забележат повече, отколкото ако слезеш от баварец пета серия и носиш омега. Апропо, когато свалиш гащите истината лъсва - дали часовник, телефон, костюм, кола, пръстени, гривни и синджири са били за добавяне на сантиметри или всичко си ти е както трябва.
  • 8 ОлдТаймер

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пурко":

    Квалитетният часовник, Бай Ганьо се казва "ОМЕГА", "ДОКСА" и пр. А това тука си е точно за шилета с пари.
    Лайф сайла си е хубаво нещо, ама трябва да има и умствено покритие. Скъпата пушка не прави от кьоравия, добър стрелец.
    Понял ?
  • 9 Рено ентусиаст

    0 3 Отговор
    Тотално падение класна марка като порше с хувей