Last news in Fakti

9 Юни, 2021 18:25 7 050 8

Iphone 13 Pro и Pro Max ще предлагат 1TB за съхранение?

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 13

Появиха се още нови слухове покрай следващото поколение на смартфоните

Iphone 13 Pro и Pro Max ще предлагат 1TB за съхранение? - 1
Снимка: Apple

След като през изминалите два дни от Apple представиха новата версия на iOS и съобщиха за някои от най-интересните промени, които ще видим в нея, сега слуховете за новия iPhone 13 и неговите разновидности започнаха да стават все повече.

Според един от водещите анализатори Даниел Ийвс, следващото поколение на смартфона отново ще се предлага в четири варианта, като това включва iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

Той твърди, че всеки един от моделите ще разполага с така наречения LIDAR, който до сега бе достъпен само при Pro версиите на смартфона. Към момента той не е широко разпространен в приложенията на Apple, но се очаква това да се промени и да извършва все повече функции.

Според Ийвс, новите Pro модели ще се предлагат във версии с 1TB пространство за съхранение, като това е двойно повече над максималния капацитет от 512GB в момента. Освен това, експерта заяви, че се очаква и вграждането на скенер за пръстов отпечатък под дисплея и завръщането на Touch ID.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    4 4 Отговор
    Тц не струват, аз чакам ковид_20 мах про +
  • 2 Миме

    3 2 Отговор
    Време е дизайнът отново да придобие овални форми. Ако ме заинтригуват с 13-та ще стана потребител на фирмата от Купертино. Така или иначе всички добри Андроиди станаха в този ценови клас.

    Коментиран от #8

  • 3 прозрачни

    4 6 Отговор
    Не харесвате Апъл, защото сте комунисти и мразите Америка. Предпочитате Китайски, Руски или севернокорейски продукти, ако има такива.

    Коментиран от #5

  • 4 ФАКТ гнилите пак изостават с години !

    3 4 Отговор
    S10 имаше версия с 1TB памет !
  • 5 Доста Умен Човек

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "прозрачни":

    Не, просто хубавите ябълки ги ядат прасетата, а гадните хората. Затова имаш лого на отхапана гадна ябълка. Но за сметка на всичко истинските американци живеят в резервати. Малко не си утива всичко това да наричаме сегашните Американци с корени от цял свят такива. Радвайте се на самсунг така или иначе "Ябълката" ползва технология на корейците, защото става за нещо.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 беги бе

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Доста Умен Човек":

    Ябълката ползва iOS, а Самсунг - шитнята на Гугъл, направена да точи данни за реклами.
  • 7 Гошолошо

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Доста Умен Човек":

    Ябълката е кисела май? И да, това го пиша от iPhone.
  • 8 номад

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Миме":

    добри андроиди е нема те такова животно пълни са с реклами опташ се да отвориш нещо отварят се други 20 мерси айде нема нужда