Last news in Fakti

10 Юни, 2021 17:15 2 348 1

Фотограф използва дронове за светлинно рисуване при снимки на Porsche (ВИДЕО)

  • porsche-
  • снимки-
  • фотограф

Кадрите са част от рекламна кампания на марката в Близкия изток и Африка

Фотограф използва дронове за светлинно рисуване при снимки на Porsche (ВИДЕО) - 1
Снимки: Baber Afzar

Снимките на автомобили за рекламни кампании почти винаги включват различно осветление, стотици кадри и десетки прекарани часове зад компютъра и фотоапарата, за да изглеждат по начина по който ги виждаме ние. В този случай това също не е изключение, но вместо традиционно осветление, тук са използвани дронове, които да помогнат за създаването на интересни светлинни ефекти.

Фотограф използва дронове за светлинно рисуване при снимки на Porsche (ВИДЕО)

Кадрите са дело на Бабер Афзал, като на тях можем да видим последното поколение Porsche Panamera, паркирано в пустиня. Както може да видите и във видеото, дроновете разполагат със специално осветление, което да създаде търсеният ефект, като след това кадрите са допълнително обработени, за да го подсилят.

Ако и вие се чудите как да направите добри снимки, за да покажете вашия автомобил в най-добра светлина, но пък не разполагате с толкова професионално оборудване и успехи, може да погледнете съветите, които ви дадохме преди време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Футболна

    1 1 Отговор
    съпруга- "Мъжът ми ме изрита"-, е нали е футболист бе мила...