Last news in Fakti

14 Юни, 2021 17:37 3 632 0

Rolls-Royce възстанови първата си електрическа кола

  • rolls-royce-
  • детска количка

Малкият модел се използва в детска болница

Rolls-Royce възстанови първата си електрическа кола - 1
Снимки: Rolls-Royce

Преди няколко седмици ви споделихме за плановете на Rolls-Royce да представи първия си електрически автомобил под името Silent Shadow, но се оказва, че това няма да е първата кола на марката, която ще бъде задвижвана от батерии.

Rolls-Royce възстанови първата си електрическа кола

Преди няколко години инженерите от британската марка правят специална детска количка, която даряват на детска болница. Количката, която не може да бъде сравнена с никой от настоящите модели на Rolls-Royce разполага с типичната за марката решетка и емблема върху предния капак.

Rolls-Royce възстанови първата си електрическа кола

След няколко години служба и 100 километра пробег из коридорите на болницата, количката е получила някои козметични забележки, които от компанията с радост поправят. От марката разбира се ги поправят и връщат колата в перфектно състояние, за да радва повече малчугани.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА