16 Юни, 2021 09:31 2 805 8

Apple Beats Studio Buds Безжични активни слушалки с шумопотискане за $ 150

  • apple-
  • beats-
  • studio buds-
  • слушалки

Слушалките IPX4 са водоустойчиви и устойчиви на пот

Apple Beats Studio Buds Безжични активни слушалки с шумопотискане за $ 150 - 1

Apple представя новите безжични слушалки Beats Studio Buds, разработени от дъщерното му дружество Beats Electronics. Основните функции на новите TWS слушалки почти напълно повтарят възможностите на Apple AirPods Pro, но цената на Apple Beats Studio Buds е много по-ниска. По-рано запознати съобщиха, че официалното представяне на слушалките Beats трябва да се състои на 21 юни.

Слушалките Beats Studio Buds TWS са проектирани да се поберат в ухото на потребителя и са със силиконови тампони за уши. Слушалките IPX4 са водоустойчиви и устойчиви на пот. Управлението се извършва с помощта на един многофункционален бутон "b", инсталиран на корпуса на всяка от слушалките. С негова помощ потребителят ще може да превключва режими на работа, да контролира възпроизвежданото аудио, да отговаря и да прекратява разговор.

Apple Beats Studio Buds Безжични активни слушалки с шумопотискане за $ 150

Активното шумопотискане (ANC) има функция "прозрачен режим", която позволява комуникация и позволява на потребителя ясно да чува звуците на света около него. Една от важните характеристики на слушалките Beats Studio Buds е лесно сдвояване с едно докосване не само с устройства, работещи под iOS, но и с джаджи от системата на Android. Собствениците на устройства с Android могат да получат достъп до допълнителни функции, предоставени от iOS чрез приложението Beats, налично в Google Play, включително Find My Device.

Според разработчиците автономната работа на слушалките Beats Studio Buds с едно зареждане на батерията ще продължи до 5 часа с включено активно шумопотискане и до 8 часа с изключено. Използването на калъфа за слушалки като допълнителен източник на енергия ще разшири автономността на слушалките до 24 часа без ANC връзка и до 15 часа с активирано активно шумопотискане. Технологията за бързо зареждане зарежда слушалките за 5 минути, достатъчно за 60 минути възпроизвеждане на аудио. Apple Beats Studio Buds се предлагат в три цвята: червен, черен и бял.

Apple Beats Studio Buds Безжични активни слушалки с шумопотискане за $ 150


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ковидиот

    14 4 Отговор
    А на белина дали са устойчиви? Щото шилето дето ще брои 150 доллара за две тапички за уши, 100% е от тия дето биха пили белина, ако това стане "фешън".
  • 2 цървул

    4 9 Отговор
    Тези, дето пият белина, си купуват Андроид.
  • 3 Не модерен

    2 0 Отговор
    Само глезотии предлагат
  • 4 Шопландец

    10 4 Отговор
    Пхаха за 150$ какви аудиофилски слушалки може да си вземе човек вместо тея китайски тапички брандирани с логото на ДрДре

    Коментиран от #7, #8

  • 5 Госあ

    0 0 Отговор
    Тази на снимката е китайка, а не японка. Закачат се ябълките, но всичко се отчита.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Голям Слон

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шопландец":

    Какви? :-)
  • 8 Голям Слон

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Шопландец":

    Ако си мислиш, че купувайки Зенхайзер или АКГ взимаш австрийски или германски слушалки, събрани от чистокръвни арийци - в грешка си. Това първо. Второ, същите тези марки имат класове. 150-те споменати долара са долната графа на ниския клас и трудно бих ги определил за аудиофилски. Трето, като си купиш "аудиофилски" слушалки за 150 долара, можеш ли да се разкарваш с тях по улицата и да говориш? Или да спортуваш? Много ни се иска поняка универсално да е всичко, но не става. И аз, като теб смятах, че давайки 200 долара на АКГ купувам нещо уникално, докато не чух Онкио за 500 долара :-) Е, разликата е сериозна. Всичко, което искам да ти кажа е, че нещата не са взаимозаменями. И не е необходимо.