17 Юни, 2021 10:30 4 008 4

Huawei FreeBuds Pro – TWS слушалки, които може да ви изненадат

  • huawei-
  • freebuds pro-
  • слушалки

Производителят обещава до 4,5 часа работа на слушалките в режим на шумопотискане

Заедно със Samsung Galaxy Buds Pro, Huawei Buds Pro са едни от двете най-добри TWS слушалки за 2021 година . За разлика от предишния модел - FreeBuds 3, производителят реши да промени дизайна си и да премине от слушалки към модели с тапички в ушите, като повтори и затвърди успеха на FreeBuds 3i. Това силно повлия на работата на системата за намаляване на шума, значително повишавайки нейната ефективност.

В резултат на това слушалките звучат страхотно, зареждат се бързо и се справят отлично с шумопотискането и предаването на речта. Също така можете да слушате музика и да не пропускате входящо обаждане. Те също така радват с бързо зареждане и най-добрите сензорни контроли. А приложението помага със съвети за правилното прилепване на слушалките в ухото ви. Всичко това оставя добро впечатление за използването на слушалките.

Huawei FreeBuds Pro – TWS слушалки, които може да ви изненадат

Всичко, което трябва да знаете за пакета Huawei FreeBuds Pro, е, че те поставят инструкции в кутията, два допълнителни комплекта тапи за уши и USB кабел за зареждане. Кабелът има USB-A конектор на външния край и USB-C, който се включва в кутия за зареждане.

Дизайнът на Huawei FreeBuds Pro определя техните възможности и предимства. Преминаването към дизайн с тапи в ухото е оказало добро влияние върху качеството на звука и шумопотискането. Използването на тази нова технология направи възможно поставянето на куп електроника вътре, включително три микрофона, процесор и батерии, създаване на канали за движение на въздуха и най-удобни сензори, които ви позволяват да управлявате слушалките с жестове. Обикновено производителите на слушалки популяризират докосването като предимство. На практика тя работи така, както ние искаме. Но в този случай се оказва, че създава наистина удобен контрол.

Huawei FreeBuds Pro – TWS слушалки, които може да ви изненадат

С едно почукване на слушалките – спирате музиката на пауза. При продължително натискане - превключи режима за намаляване на шума. С две почуквания - превключвате следващата песен. Плъзнете нагоре за да увеличите звука, а за да го намалите – плъзнете надолу. Всичко е интуитивно, разбираемо. И всичко РАБОТИ. Точно както очаквате. От само себе си се разбира, че като свалите едната слушалка, музиката прави пауза.

Голям плюс на приложението за управление на слушалки AI Life е, че можете да контролирате настройките му, дори когато слушалките възпроизвеждат музика. В приложението можете да промените режимите за намаляване на шума. Правилното прилягане на слушалките и изборът на възглавнички за ушите са важни. Особено когато става въпрос за слушалки с подобрено шумопотискане. Защото всичко зависи от правилното разположение на слушалките. И е страхотно, когато производителят е в състояние да предложи лесен за използване инструмент, така че потребителят може самостоятелно да се обучи да носи правилно слушалките и да избере оптималната тапичка за да приляга най-добре на ухото.

Производителят обещава до 4,5 часа работа на слушалките в режим на шумопотискане. Пълното зареждане отнема по-малко от час, самото зареждане на кутията отнема около час с кабелна връзка и два пъти по-дълго с безжична връзка.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    6 2 Отговор
    един път видях един си изпусна слушалката на епъл на витошка в софия в една шахта. страхотен смях - овцете всичко ще купят
  • 2 Григор

    11 0 Отговор
    Китайците се научиха да правят наистина страхотни и достъпни за всеки слушалки. Респект.
  • 3 менте

    2 5 Отговор
    Научиха се да крадат от Апъл.
    2016 Апъл пускат слушалки AirPods и всички жълти се втурват да копират, а пък българските комунисти не пропускат да подкрепят братята комунисти.

    Коментиран от #4

  • 4 Григор

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "менте":

    Яж си гнилите ябълки колкото искаш, само не ни лъжи колко са сладки и сочни, защото приличаш на ония шарените дето се кълчат по прайдовете си.