Last news in Fakti

17 Юни, 2021 11:05 18 338 4

iPhone 13 с прозрачен модул на камерата

  • iphone-
  • 13-
  • камери

Всички модели ще получат LIDAR сензори

iPhone 13 с прозрачен модул на камерата - 1

Есента неумолимо наближава, а с нея и представянето от Apple на следващото поколение iPhone 13, което според прогнозите трябва да се състои през септември 2021 година. По традиция, няколко месеца преди официалните събития на Apple, се активират хора, разпространяващи верни и неверни слухове за техническите параметри на новите продукти, показвайки снимки и тийзъри на дизайна на смартфона.

Наскоро в мрежата се появи едновременно изображение на всички четири бъдещи iPhone от 2021 година. Тийзърът показва изглед отзад на моделите: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro и 13 Pro Max. Според снимката феновете на "ябълковата" технология могат да се сдобият с нови смартфони с оригинален, "освежаващ" дизайн на основния модул на камерата, който има прозрачно защитно стъкло.

Прави впечатление, че моделът iPhone 13 ще получи нов дизайн с две диагонални камери, което ще даде на смартфона по-хармоничен външен вид. В същото време можете да видите, че площта на многокамерния модул на iPhone 13 Pro е значително увеличена.

Ще припомним, че според слуховете новата серия може да има само незначителни промени в сравнение с миналогодишните модели, а Apple може дори да се откаже от етикета iPhone 13 и да присвои името на iPhone 12s на серията. Също така запознати твърдят, че в линията на iPhone 2021 г. всички модели ще получат LIDAR сензори.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 китаеца

    16 0 Отговор
    В България какви хубави компютри "Правец" правехме... Трябва да започнем и Айфон да копираме.
  • 2 умен Тошко

    10 1 Отговор
    Бай Тошо не случайно е избрал Апъл за българския компютър
  • 3 Свидетел на Джобс

    15 1 Отговор
    Да, това е супер, невероятна иновация, нещо невиждано и нечувано, прогрес от космическа величина. Просто гениално, заслужава нобелова награда!
  • 4 Факт

    15 3 Отговор
    Леле къв як 200МП сензор подготвят Samsung и Xiaomi