Last news in Fakti

24 Юни, 2021 18:40 9 797 20

Новият флагман на Huawei ще дебютира с огромен сензор на една от камерите

  • huawei

Очаква се P50, P50 Pro и P50 Pro + да дебютират на 29 юли

Новият флагман на Huawei ще дебютира с огромен сензор на една от камерите - 1
Снимка: Huawei

Huawei разпространи снимка на гърба на своя флагман при смартфоните– P50 Pro +, който според различни източници трябва да дебютира в края на идния месец юли.

Официалната премиера най-вероятно ще се състои на 29 юли като тогава трябва да видим три разновидности на P50, а именно P50, P50 Pro и P50 Pro +, които ще се различават по част от характеристиките си и размерът на екрана.

Очаква се двата Pro модела да получат камерите, които може да видите на снимката, като най-големият сензор с размер от 1 инч ще отговаря за ултрашироката камера и е дело на Sony. Повече характеристики на модела ще разберем при представянето му в идния месец.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахах

    8 41 Отговор
    Ето в платена реклама. Да сте видяли Апъл да плаща?
  • 2 Кмет на Симитли

    15 37 Отговор
    хуавей, дето колко пъти ги хващаха да лъжат че снимат с телефона а се оказаха снимки с фотоапарат ))) китайска му работа
  • 3 Борислав

    26 27 Отговор
    Супер телефон но без гугал пакета е пълна нула..

    Коментиран от #5, #8

  • 4 Гост

    38 22 Отговор
    Huawei и Xiaomi винаги ще бъдат номер 1
  • 5 Напротив

    20 8 Отговор

    До коментар #3 от "Борислав":

    Точно без супер тежкия гугъл пакет е много по добре! А и без това каквото приложение включително гугълско искаш можеш да си качиш от нета!
  • 6 Фен

    15 3 Отговор
    Аз съм от година с п30 про много доволен. Имам таблет също хуавей, без андроид никакъв проблем ползвам си всичко.

    Коментиран от #9, #11

  • 7 Pie

    8 10 Отговор
    Освен котлоните има ли и фурна?
  • 8 4782

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Борислав":

    Според мен самия гугъл пкет е пълната нула.
  • 9 Този

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "Фен":

    Има две системи в света, Андрои и ИОС. Таблета ти е с Андроид базирана система, преработена от Хуйвей. Как ще си качиш иначе андроидските приложения??? Та в този ред на мисли, Хуйвей правят много добри телефони и имат множество иновации, но основният проблем остава. АНДРОИД - Не мога да си позволя да използвам такова нещо втори път, просто е ужасно. Ако някой ден, някой даде алтернатива на ИОС ще я приема, на на този етап няма шанс.

    Коментиран от #14

  • 10 Преди

    8 0 Отговор
    години Хуавей взе 6000 патента от Нокиа! Стъпиха на здрава основа и от тогава направиха голям прогрес и много иновации! Сега телефоните им, определено са изключително добри!
  • 11 Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Фен":

    Също, а се набарах и 150 см телевизор ксиаоми...изритах самсунг и с тях гугъл и ЦРУ от живота си.

    Коментиран от #13

  • 12 Голям Слон

    3 0 Отговор
    Дефинирайте ултраширока камера, моля? Fisheye?

    Коментиран от #16

  • 13 шуме

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Златкокюлчо Чекмеджийски от гр. Банкя":

    А болшевизма кога ще го изриташ от живота ти?
  • 14 Голям Слон

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Този":

    И кое по-точно му е ужасното на Андроида? Не искам да правя темата в противостояние между двете платформи, но и за едната, и за другата мога да кажа и добро, и лошо. Не е необходимо Андроида да се неглижира и демонизира в полза на iOS, която съмо има много трески за дялане.
  • 15 Дрънканици

    2 1 Отговор
    Какъвто и сензор от Сони да сложат, снимките им в затворено помещение или при ниско осветяване ще си останат боклук. Там зависи повече от софтуера да изстиска възможностите на хардуера. Особено пък когато се отдалечиш от камерата за да намалиш изкривяването на образа - светимостта спада и всичко става едни размазани пиксели. Никога няма да стигнат професионалните камери с огромни сензори и лещи.
  • 16 Не струва

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Голям Слон":

    Камера която хваща широк ъгъл - мисля 120 градуса. Обаче ще има и огромно изкривяване на образа - могат да се опитат да го коригират софтуерно.

    Коментиран от #19

  • 17 боклуци

    2 1 Отговор
    Пълни глупости почват с тия нови телефони 5 камери по 46MP е и ? Замазват очичките на келешите само и само да купуват, Nikon P900 излиза 2015г и е със 16 MP камера и 83х оптично увеличение, кога някой някога направи тел с такива характеристики и качество на снимките ми се обадете.

    Коментиран от #18

  • 18 ХХХХ

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "боклуци":

    Хайде да сравняваме неща с еднакво предзначение.
    Трактор, камион, джип, жигула, ламборджини и др. все са МПС, но с различни функци.
    С камерите на GSM и фотоапарат Никон са с различно предзначение.
    Многото камери на GSM са опит(къде успешен къде не) да се заместят функцииите на обектива на професионалния фото апарати.

    Коментиран от #20

  • 19 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Не струва":

    С един FishEye за селфи камерата няма нужда да си правят огромни джуки и уродливи лица мацките :-)))
  • 20 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "ХХХХ":

    Не си прав! Когато приказваш за матрици и мегапиксели, трябва да си откровен с купувачите. Пикселовата екстраполация е широкоразпространена лъжа в света на мобилните телефони. Флагманът на Никон D6 е с 20 мегапикселова матрица! :-) Можеш да погледнеш колко голяма е като размер. А тук в един телефон, който е 1/10-а от теглото на тялото на фотоапарата събира няколко матрици. Че и двойно по-големи. А никой не казва колко реално мегапиксела е всяка от тях. Защото без проблем с 3 МП сензор мога да ти направя 20 МП снимка... Та, имам един Olympus C5060 - чисти 5 мегапиксела матрица. Този фотоапарат такива снимки прави, каквито нито еин днешен телефон не може да снима. Говорим за техника от преди 17 години. Та, всеки избира в какво да вярва и какво с какво да сравнява. Все пак 200 км/ч са си 200 км/ч без значение на средството. Друг въпрос е кое как чувстваш. Но чувството само по себе си е крайно субективно усещане...