Last news in Fakti

7 Юли, 2021 18:23 1 798 1

Първото електрическо Bugatti ще бъде представено в края на това десетилетие

  • bugatti-
  • rimac

Това заяви Мате Римак в интервю относно плановете на двете марки

Първото електрическо Bugatti ще бъде представено в края на това десетилетие - 1
Снимки: Bugatti

След като вчера от Bugatti и Rimac oбявиха, че обединяват сили и за напред ще работят заедно, изпълнителният директор на Rimac даде малко повече подробности около това какви са бъдещите планове на двете марки.

Първото електрическо Bugatti ще бъде представено в края на това десетилетие

Мате Римак заяви, че Bugatti ще продължи да съществува като отделна марка и ще произвежда автомобили в настоящия си завод във Франция, макар компонентите и технологиите да бъдат разработвани в Хърватия.

Освен това, стана ясно и кога ще видим първото електрическо Bugatti и ще дойде ли край на двигателите с вътрешно горене за луксозния бранд. Очаква се в края на това десетилетие да видим първото Bugatti на ток, като то ще бъде съпроводено и от други модели, които ще бъдат електрифицирани под някаква форма, но няма да разчитат само и единствено на ток.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    3 0 Отговор
    Подобни коли може да се видят паркирани в локалното платно на бул,Борис 3 до ДФ Земеделие..