Last news in Fakti

20 Юли, 2021 17:28 3 587 3

Следващият iPhone SE ще бъде представен през 2022 година

  • apple-
  • iphone-
  • se-
  • se2

 Смартфонът ще се забави малко повече от останалите

Следващият iPhone SE ще бъде представен през 2022 година - 1
Снимка: Apple

Третото поколение на iPhone SE най-вероятно ще се появи през първата половина на 2022 година, посочиха източници свързани с доставките на части и компоненти за Apple. Новият смартфон няма да бъде представен през тази година със серията iPhone 13, както се очакваше до скоро.

Към момента не е ясна причината поради която компанията от Купертино ще забави премиерата на модела. Припомняме, че второто поколение на смартфона бе представено през изминалата година заедно с iPhone 12 и iPhone 12 Pro, като запазваше традиционния дисплей с хоум бутон като при iPhone 7, но с по-добри характеристики и камера.

Все още е рано да се говори за това какви ще са характеристиките на iPhone SE 3, но най-вероятно той отново ще запази сравнително компактните си размери, а във вътрешността му ще намерим компоненти от последно поколение.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 психо

    7 13 Отговор
    Въобще не ме интересува това

    Коментиран от #2

  • 2 Гошолошо

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "психо":

    Никой не го интерсува, какво го интерсува един Ганьо.
  • 3 898011

    2 0 Отговор
    Ще има ли меню на български?