Last news in Fakti

20 Юли, 2021 17:44 4 436 7

Автоматичното превключване на посоката на движение ще бъде достъпно при Tesla Model 3 и Model Y

  • tesla-
  • model s-
  • скорости

Всички автомобили оборудвани с FSD функции ще разполагат с Auto shift

Автоматичното превключване на посоката на движение ще бъде достъпно при Tesla Model 3 и Model Y - 1
Снимка: Twitter

Автоматичното превключване на посоката на движение бе въведено с представянето на обновената Tesla Model S и Model X през изминалите месеци, а публикация в Twitter потвърждава, че то ще бъде налично и за останалите два актуални модела на марката, Model 3 и Model Y.

Мъск публикува информацията в Twitter като сподели, че всеки автомобил на марката, който е оборудван със Full Self-Driving (FSD) функция ще може да се възползва от автоматичното превключване на посоката.

По този начин от Tesla искат да улеснят максимално шофьорите като ръчно между Drive и Reverse, което може да е особено полезно при маневриране или пък когато се изисква бърза реакция при обратен завой например.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коментар

    10 5 Отговор
    Превключване на скорости при тесла???
    Илонка, а може ли да си поръчам изцяло с ръчна скоростна кутия? И да може да имитира рев от разл. видове двг (вкл от Кировец, Камаз, Ифа, Клаас Доминатор, трабант, MZ, симсонка, балканче и др.)?!

    Коментиран от #3

  • 2 AC DC

    11 3 Отговор
    За задна скорост се говори, пък ако искаш и сажди от кюмур могат да ти пускат!
  • 3 гост

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Коментар":

    Това за звука го има още в първия Модел С от 2012 година !! Доколкото си спомням имаше над 50 различни двигателя записани !!! Само че бързо се забрави , щото дори петролопитеците ги досрамя от тая идиотия !! Но иначе си го има в менюто !! Също така не е никакъв проблем да ти сложат един фалшив лост и колата да имитира превключване , но е друга подобна идиотия , която пак само абсолютен олигофрен може да измисли в кола , която вдига 100 за по-малко отколкото ти ще превключиш даже един път , да не говорим за повече !

    Коментиран от #4, #6, #7

  • 4 Грета Тунберг

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    И аз те обичам скъпи.Искам точно такава Тесла за медения месец.

    Коментиран от #5

  • 5 😂😂😂😂

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Грета Тунберг":

    И тук се появи иди0та който използва скоростния лост, само че не за смяна на скоростите! 😂😂
  • 6 Трета Гунберг

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Разбрах че не си никакъв норвежец а някаква българска пишман адвокатка но съм толкова впечатлена от интелекта ти че съм готова да преплувам на другия бряг и да дойда при теб в китното ти пазарджишко село.
  • 7 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    И защо им е на теслюфците да слушат звук от двг? Нали го мразеха?