Last news in Fakti

22 Юли, 2021 15:30 3 083 3

Новите сгъваеми смартфони на Samsung ще бъдат представени на 11 август

  • samsung-
  • galaxy

Очаква се с тях да бъдат показани и смарт часовници и безжични слушалки

Новите сгъваеми смартфони на Samsung ще бъдат представени на 11 август - 1
Снимки: Samsung

Samsung официално обяви, че събитието Galaxy Unpacked ще се състои на 11 август тази година и ще бъде предавано на живо в сайта на корейската компания. Очаква се тогава да видим няколко нови устройства, както и аксесоари, които да обновят продуктовата гама на технологичния гигант.

Новите сгъваеми смартфони на Samsung ще бъдат представени на 11 август

За сега е сигурно, че ще видим два нови сгъваеми смартфона в лицето на Galaxy Z Fold3 и Z Flip3, а заедно с тях ще бъдат показани и смарт часовниците Galaxy Watch4 и Watch4 Classic. Второто поколение на безжичните слушалки Galaxy Buds също ще бъде част от събитието.

Новите сгъваеми смартфони на Samsung ще бъдат представени на 11 август

Възможно е да видим и представянето на още устройства, но за тях все още няма никакво потвърждение. Все пак това могат да бъдат новите таблети Galaxy Tab S8, както и Fan Edition версия на последния Galaxy S21.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошето

    10 0 Отговор
    Не се навива на руло не ми го хвали :)
  • 2 Факт

    5 5 Отговор
    Samsung са номер 1
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.