Last news in Fakti

26 Юли, 2021 18:03 2 191 3

Face ID ще се появи и при други устройства на Apple

  • apple-
  • iphone-
  • touch id-
  • face id

Към момента функцията е активна само за някои модели iPhone

Face ID ще се появи и при други устройства на Apple - 1
Снимка: Apple

Въпреки, че в последно време упорито се говори за завръщането на Touch ID в някое от следващите поколения iPhone, то слух от Bloomberg разкрива доста интересна информация свързана с Face ID или лицевото разпознаване. Към момента то е налично само някои iPhone-и, но съвсем скоро това може да не е така.

Функцията бе представена заедно с iPhone X и от тогава присъства във всички ново представени смартфони на марката с изключение на второто поколение iPhone SE. Последните новини около Apple, твърдят че лицевото разпознаване ще е налично за следващото поколение на модела, както и за лаптопите и таблетите на компанията.

Към момента тези устройства на компанията от Купертино разчитат на Touch ID, а най-вероятната причина за това е сигурността. Все пак плановете за сензор за пръстов отпечатък под дисплея не са отпаднали и най-вероятно ще видим такъв при някои от следващите iPhone-и.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трябва

    5 1 Отговор
    да имат лицата на всички освен отпечатъците и микрофоните да слухтят
  • 2 Пиф

    1 1 Отговор
    Аз, ако съм комунист, ще започна много да се притеснявам от лошите американци.
  • 3 Браво

    1 0 Отговор
    Сега вече ще ви виждат ония , които и ви подслушват НОНСТОП!аз за това съм още с обикновен не смарт телефон и нямам фейсбук и според някои съм опасен и лош човек,защото никой не ме знае къде съм и с кой съм LOL !!!