Last news in Fakti

29 Юли, 2021 19:25 3 880 15

Google работи над приложение за по-лесно преминаване от iOS към Android

  • google-
  • ios-
  • apple-
  • android

От Apple вече разполагат с подобна функция

Google работи над приложение за по-лесно преминаване от iOS към Android - 1
Снимка: Shutterstock

Поглед във файловете на Google подсказва за ново приложение, което да улесни преминаването от iOS към Android, разкриват от 9to5Google. Според информацията от технологичния гигант разработват приложение, което да улесни всички ползватели на iPhone с преминаването към другата популярна операционна система.

Към момента потребителите, които са решили да предприемат тази стъпка трябва да запазят своите контакти, календар и снимки в Google Drive и съответно да въведат акаунта и паролата на новото устройство, като това автоматично синхронизира по-рано изброените неща.

От Apple имат подобно приложение, което работи на Android телефони и има абсолютно същата цел, а именно да улесни преминаването от операционната система на Google към iOS.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анон

    12 18 Отговор
    Те хората минават от Android към iOS, не обратно :)

    Коментиран от #2, #3

  • 2 В.Г.З.

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "Анон":

    E кой пък е хукнал към iShit?!?

    Коментиран от #7

  • 3 Haha

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "Анон":

    Смешно е.... никой не харесва тая объркана система ios да не говорим че нямат един телефон със хубав екран и камера
  • 4 Гостенин

    20 6 Отговор
    Такъв, който е сменил iOS с Android не познавам и не мисля, че лесно ще намеря. Смешно е дори да се сравняват. Имам два телефона по принуда, нов Android ( служебен )и стар iPhone7 личен. Знам какво пиша и съм абсолютно безпристрастен реалист. Смешно е да ги сравнявам, андроида е просто много зле. Винаги когато чета статии недоумявам, как някой изобщо може да спори кое било по-хубаво ?!?

    Коментиран от #6, #8, #11, #14

  • 5 Пръсна от смех

    14 7 Отговор
    Ахаха, такова животно няма, от iOS към Андроид 😂
  • 6 Купи си

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "Гостенин":

    Ползваш служебен Андроид, в най-добрия случай среден клас телефон, пробвай с флагман и пак ще си говорим. А ако вземеш С21 Ултра ще видиш за какво си говорим. (Дори не ползвам Самсунг)
  • 7 Maksi

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "В.Г.З.":

    Аз преди 5 години. И никога не съжалих!!! А ти ползвал ли си "iShit" та изказваш подобни мнение? Щото аз съм ползвал Андроид доста години.
  • 8 Макси

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Гостенин":

    За първи път тук виждам на "анти Андроид" коментар да има повече плюсчета, но просто това което си написал е самата истина. Евала!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бозо

    5 2 Отговор
    Андроидаджиите винаги от 100 кладенеца вода носят, да си искарат тяхното по-хубаво, докато не си купят айфон. А андроид от среден клас е пълна трагедия.

    Коментиран от #13

  • 11 Bmw

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гостенин":

    Ти не познаваш, но аз имах айфон още от 1вия 2Г , до 10-11г след това само айфон.Бях си айфон фен. през 2-3г сменях апарата с по нов, и сега минах на андроид и дори повече ми харесва.Бях и със самсунг ноут и сега съм с китайски 1+ който купих изгодно.И съм супер доволен и от 2та андроида.Ясно е ,че не е перфектен,но и иОС за някой неща е мн прихав.
  • 12 Go6o

    2 0 Отговор
    Разликата е там , че айфона колкото го ъпдейтваш става по-бавен и по бързо му пада батерията, и след 2-3г го хвърляш и нов.Поне андроида 1, 2 големи ъпдейта и си цъкаш.
  • 13 iShit

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бозо":

    А айфон от среден клас що нема? Риторичен въпрос! Всички знаем причините ;)
  • 14 Не така

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гостенин":

    На работа пък се убиват да купуват кабели, батерии и прочие на айфоняците...правят ги нарочно така :). Андроида ми върши повече работа на служебното място а и като цяло. Не ползвам служебен айфон, личния айфон го разкарах и така на мен лично ми е по-добре. Забелязал съм, че повечето си го купуват за да са "гъзета" други заради предубедеността към андроид а трети заради едни и никакви плавни анимации. Проблемни са доста повече от колкото хората си мислят, проблеми с wifi, сигналите.. а и те доста забиват. Прехвалена работа! Чувствах се ограничен от ios, и просто след година и половина просто го продадох. Хвърлят прах в очите , че държат на личните данни и тем подобни само и само да ги изцедят и зарибят до последно. Iphone 11 с LED дисплей за тия пари. .ги купуват хората , които не са запознати .А тез от Епъл се възползват и печелят двойно и отгоре пробутвайки им ги, ама за тях няма лошо то тва им е целта. :) Ай със здраве

    Коментиран от #15

  • 15 Bmw

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Не така":

    Прав си колега 4 айфона съм сменил.Вечно имах проблем с обхвата и wi fi то .А с батерията , то те са си стандартни.Дори ми направи впечатление ,че на айфона доста по често приложенията крашваха.Вече това с плавните анимации е мит ,не стоят така нещата ,защото вече има 144hz екрани на андроид,А айфона е само 60.