Last news in Fakti

30 Юли, 2021 18:44 2 543 3

Realme ще представи първото магнитно безжично зареждане при телефоните с Android

  • realms-
  • зарядно-
  • magsafe

Подобна функция въведе Apple с iPhone 12

Realme ще представи първото магнитно безжично зареждане при телефоните с Android - 1
Снимка: Twitter

От Realme загатнаха за появата на нов смарфтон в своята продуктова гама с името Flash. Очаква се той да бъде представен съвсем скоро, а според GSMArena, това ще е първият телефон с Android, който ще поддържа безжично магнитно зареждане.

Подобна технология видяхме през изминалата година от Apple, които въведоха така наречения MagSafe стандарт с появата на iPhone 12, след като до преди няколко години подобна технология бе използвана при лаптопите на марката.

Очаква се технологията при Realme да не се различава значително, като вместо кръглия дизайн като при Apple, тук най-вероятно той ще разчита на по-квадратни форми. Според данните, безижчното зарядно ще може да зарежда с до 15W, което ще го направи по-бързо от това на Apple.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 relame - ????

    3 0 Отговор
    Автора!!!
  • 2 копирай

    0 2 Отговор
    Хаха, да не видят от Апъл.
  • 3 Бозо

    1 1 Отговор
    Няма значение кой е първи. Андроид са го измислили, както и всичко останало според техните фенчета.