2 Август, 2021 18:07 4 273 10

YouTube ще предлага по-евтина Premium версия без реклами

  • youtube-
  • youtube premium

Новата услуга ще струва 6.99 евро на месец

Както преди време ви съобщихме, YouTube имплементира реклами във всички видеа, независимо от това дали техният създател генерира приходи от тях или не. Прекъсванията не се харесват на доста голяма част от потребителите, а единствения вариант в който те могат да се премахнат е със закупуването на YouTube Premium абонамент, който ги премахва и дава достъп до някои други функции.

Изглежда, че сега от американската компания имат нов план за тези, които просто искат да премахнат рекламите, без да се възползват от другите опции и той се казва YouTube Premium Lite. Новата функция бе открита от потребител на ResetEra, който сподели и снимка на услугата.

Както споменахме, единственото нещо, което прави новият абонамент е да премахне досадните за някои реклами, като това ще ви струва 6.99 евро на месец, вместо стандартните 11.99 евро на месец за пълния пакет YouTube Premium в държавите в които е налична Lite функцията.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 др Гей Билтс

    3 6 Отговор
    Само джендърите ползват орязания цензориран YouTube. Всички сме в BitChute където все още може да се чуе частица истина.
  • 2 Дуле Савич

    26 0 Отговор
    Същата работа върши и adblock plus с правилните настройки.
  • 3 Васко Божков

    13 0 Отговор
    Youtube Vanced е безплатно хихихи

    Коментиран от #9

  • 4 Янко

    5 2 Отговор
    Преди да публикувате дадена статия защо не проверите дали е истина? Ютюб премиум е 11лв на месец, какви стандартни 11.99 евро на месец? Какво ли не правите за малко внимание.
  • 5 Швабата

    7 2 Отговор
    Аз пък на джютуб и боклуците, работещи в гугъл и шпиониращи целия свят, пукната пара няма да дам. Има безплатни адони за компютър, които специфично ще блокират рекламите в джютуб.
  • 6 успех

    5 0 Отговор
    Ublock origin на Файърфокса и няма никъде никакви реклами.
  • 7 ТВ юзер

    1 0 Отговор
    кажете нещо за ТВ УТ аддон-и, не гледам на 5-6 инчови скринове.Затова си плащам като поп.
  • 8 koko

    4 0 Отговор
    И adblock ги премахва съвсем безплатно.
  • 9 Пешо кирката

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Васко Божков":

    Браво, добро приложение е ванцъд
  • 10 Jezza

    0 0 Отговор
    Достатъчно е да използвате Brave браузер и не само в youtube, но и всички реклами по всякакви сайтове ще ви бъдат блокирани и няма да виждате нищо дразнещо. Блокира също много други вредни неща и можете да видите винаги точно какво е блокирано.