Last news in Fakti

22 Август, 2021 11:30 9 098 22

Снимка показва как ще изглежда iPhone 13 Pro Rose Gold

  • iphone-
  • iphone 13-
  • apple

За съжаление моделът няма да бъде наличен още от началото на производство или изобщо няма да бъде достъпен

Снимка показва как ще изглежда iPhone 13 Pro Rose Gold - 1
Снимки: Twitter

Снимка разпространена от Majin Bu в Twitter показва как точно ще изглежда новото поколение iPhone 13 Pro или поне в задната му част. Смартфона е решен в цвета Rose Gold, който за съжаление няма да бъде достъпен за поръчка или поне ще бъде забавен във времето.

На пръв поглед гърба на флагмана на Apple не се различава значително от този на настоящия iPhone 12 Pro, като единствената разлика, която можем да открием е тази в модулите на камерите. Очаква се всички варианти на телефона да пристигат с вграден Lidar, както и подобрена оптика за снимане.

Снимка показва как ще изглежда iPhone 13 Pro Rose Gold

Припомняме, че Apple най-вероятно ще представи новите модели съвсем скоро, като според последните сведения това ще бъде още през месец септември. По-точните слухове споменават датата 14 септември, но от Apple още не са потвърдили нищо.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грульо

    17 9 Отговор
    Мяза на самобръсначка на ток. :D
  • 2 Писна

    17 13 Отговор
    Няма ли да спрат вече, масово народите по света започнаха да отричат смарт уредите, те са ненужни и нанасят все повече вреди на човека-едно, две, три, милиони ядра. 5джита, 9джита, една карта, три карти, пет карти, ходещи компютри-пари, пари, пари, пари. Какво ще наблъскат в едно парче 12 на 12, освен да ги направят по един метър а за здравето ни, асоциалност, спокойствие, не им дреме на акулите.
    Хората искат малък, компактен уред с бутони, дори вече и това не искат.
    Наблъскаха ни интернет без да ни питат, и никому ненужни приложения. Накрая ще ходим с телескопи на телефоните.
    Писна ми от тези телефони, учиш -дръън, почиваш в парка-дръън, ловиш риба-дръън, с гаджето-дръън.
    Да фалират, никому ненужни дрънкулки, вредни за здравето ни.

    Коментиран от #4, #7, #9

  • 3 Бичето

    8 9 Отговор
    Грозен телефон, за сметка на функциите му. Може да се използв за самозащита, ако някой Ви нападне в тъмното, можете да му разбиете главата с него.
  • 4 жхъийф

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Писна":

    Никой не те задължава да ги използваш.Аз си карам с Нокия от 2003та,не съм регистриран в социални мрежи,и нямам разни шпионски приложения.Но има хора не могат без смарт устройства.Знам от мой роднини в службите как и по какъв начин се скедят такува устройства,и се пазя

    Коментиран от #10

  • 5 74738

    5 0 Отговор
    Дано да няма порт за зареждане
  • 6 Sieg

    14 4 Отговор
    Имало добра защита 😂 Оправдание на комплексарите с по 1000лв заплата, за да си го купят. Гола вода е iphone ужасен дизайн. Бил по бърз в някои приложения с 0000,04 от секундата. Шшшш ало.... Я използвайте главите си и по малко телефоните си.
  • 7 Психо

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "Писна":

    Има изключване на звука, самолетен режим, не ме безпокойте, а и за по твърдо бутон за изключване. И като си психясал ама никой не те кара да купуваш нещо, ако ти трябва взимаш. Компютър имаш ли и пт там те следят.

    Коментиран от #11, #12

  • 8 🤣🤣🤣🤣

    13 0 Отговор
    Революция в дизайна!
  • 9 Доктор

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Писна":

    За твоето здраве вече е късно, за каквото и да е.....
  • 10 Точно така

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "жхъийф":

    ....пази се......
  • 11 1234

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Психо":

    Ти си ня'кво психо-с тоя бутон нищо не изключваш, а само така си мислиш!

    Коментиран от #13, #15

  • 12 Голям Слон

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Психо":

    :-) Знаеш ли защо сложиха несменяеми батерии? Не, не е за водоустойчивост - почти никому ненужна (най-малкото защото си има специализирана техника за снимане под вода). Направиха го, за да не можеш да си махнеш :-))) Защото като я свалиш, вече микрофонът не работи и няма как да те слушат. Ти си го спирай колкото искаш телефона. В каквито искаш режими го слагай. Микрофонът ти е постоянно включен. И така е от поне 2006-а година :-) Сега вече и камери имаме. Седиш, кецкаш в тоалетната, а някой знае какво гледаш, четеш, слушаш и каква физиономия правиш в момента :-))) Ама чакай де, най-интересното тепърва предстои. Ваксинки, 5G, скенери за ваксинирани и неваксинирани. Само си представи, че съвсем скоро всички масово ще бъдат достъпни: ще виждат това, което виждат очите ти. Ще чуват онова, което чуват ушите ти.. Не, не е научна фантастика. Реалност е.

    Коментиран от #14, #19

  • 13 просто си психо

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    поредния ку-ку
  • 14 Голян слоне

    2 5 Отговор

    До коментар #12 от "Голям Слон":

    не четеш, като не искаш да те следи никой бегай в гората или пущиняка. По съм запознат от теб как те следят и телефон не им трябва вече. Контрола е важен, взимай мерки да не се напокаеш.
  • 15 и в допълне

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "1234":

    за бутона го знам, за микрофона, камерата също блгдр за инфото. И си пий хапчитата, няма да ти помогнат. За какво е създаден интернет и от кого, предполагам знаеш. И сега що го плзваш.
  • 16 Потребителят

    1 0 Отговор
    Е как да изглежда.... УНИКАЛНО!... колко от вас имат розов телефон?

    Коментиран от #17

  • 17 оня с коня

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Потребителят":

    Е колко му е да си пуснеш Тела в Розова боя за Яйца?
  • 18 Един

    3 2 Отговор
    Леле , какъв "разчупен" дизайн !!! Всеки "стъклопакет" изглежда така!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 рвддрцтъеу56

    3 5 Отговор
    Не виждам да правите реклама на Самсунг, Сони, ЛГ и тн. Като пишете за тоя измислен Айфон поне напишете че това е платена реклама или е някакъв вид скрито лобиране за една фирма опитваща да си набута апаратите на повече народ.
  • 21 РАЗ ДВА

    0 1 Отговор
    Поредния твърде скъп телефон ли кола ли ?
  • 22 разведен

    1 0 Отговор
    Съчувствам на всички маже които ще си скъсат здравето от работа/кредити за да осигурят това скъпо и кратко-временно удоволствие за жените си.