Last news in Fakti

25 Август, 2021 18:52 5 407 2

Sony подобри PlayStation 5

  • sony-
  • playstation-
  • playstation 5

Нова версия на конзолата вече се продава в някои региони 

Sony подобри PlayStation 5 - 1
Снимки: Sony

Още с представянето си, PlayStation 5 доби огромна популярност, доказателство за това е титлата за най-бързо продавана конзола някога с която от Sony се похвалиха. Въпреки това, голяма част от потребителите все още не могат да се докоснат до така бленуваната машина, поради бързото изкупуване на конзолите.

Sony подобри PlayStation 5

Въпреки това от Sony вече пуснаха на пазара нова версия, която дори се продава в някои региони от света. Потребители в Австралия се хвалят с нова версия на игровата конзола, която се отличава с няколко ключови промени от първото поколение PS5.

Sony подобри PlayStation 5

Новата версия е осезаемо по-лека от предшественика си, като освен това притежава нова характерна стойка, която според слуховете може да се монтира и демонтира без помощта на инструменти. От Sony все още не са потвърдили информацията, нито пък са дали повече подробности за обновения модел.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бравос

    0 1 Отговор
    ХАХАХАХ...големи промени,голямо нещо.....айде още 200,300 пара от горе....

    Коментиран от #2

  • 2 Hellish

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "бравос":

    Остави парите, може да е по-кекава версия. Ако саосъзнали, че са направили прекалено хубава конзола. Виж, същия вид, ама много по-лека. А може да говоря пълни глупости