18 Септември, 2021 10:45 16 085 31

Вече се продава смартфон, който се зарежда за 17 минути

  • xiaomi-
  • смартфон-
  • бързо зареждане

Xiaomi 11T Pro е с ултра бързо зареждане

Вече се продава смартфон, който се зарежда за  17 минути - 1

По време на т.нар. "голямо" представяне на Xiaomi бяха представени следващите високотехнологични джаджи, разработени от инженерите на китайската компания. "Звездата" на събитието беше смартфонът Xiaomi 11T Pro.

Дизайнът на иновацията отдавна е разсекретен, а феновете на Xiaomi вече имаха представа за появата на смартфона 11T Pro, който получи екран с тънки рамки, кръгъл отвор за предната камера и правоъгълен модул на основната камера с три оптични сензора.

Смартфонът Xiaomi 11T Pro бе официално представен с 6.67-инчов AMOLED екран и FHD+ резолюция. Честотата на опресняване е 120 Hz, а честотата на дискретизация на сензора е 480 Hz. Пикова яркост пък е1000 нита. Поддържат се HDR10+, Dolby Vision, TrueColor, Sunlight Mode 3.0 и Reading Mode 3.0.

Вече се продава смартфон, който се зарежда за  17 минути

Размерите на смартфона са 164.1x76.9x8.8 мм, а теглото му е 204 грама. Корпусът на иновацията е изработен от стъкло и алуминий, а екранът е със защитно стъкло Gorilla Glass Victus. Сензорът за пръстови отпечатъци е инсталиран отстрани, има USB-C конектор, а звукът се се обогатява с поддръжка на технологията за съраунд звук Dolby Atmos. Прави впечатление, че смартфонът няма 3.5.милиметров жак за слушалки.

Хардуерът на Xiaomi 11T Pro се захранва от процесор Qualcomm Snapdragon 888, произведен по 5nm технология. Количеството RAM е 8 или 12 GB, а количеството постоянна памет, в зависимост от модификацията, може да бъде 128 или 256 GB.

Автономната работа на Xiaomi 11T Pro се осигурява от двуклетъчна батерия с общ капацитет 5000 mAh с поддръжка за 120W бързо зареждане. Смартфонът се предлага със зарядно устройство 120W, което ви позволява да презаредите батерията от 0 до 100% само за 17 минути.

Вече се продава смартфон, който се зарежда за  17 минути

Xiaomi 11T Pro работи с Android 11 на базата на MIUI 12.5. Устройството има Wi-Fi 6, GPS, NFC, IrDA и Bluetooth 5.2. Основната камера се помещава в правоъгълен модул в горния ляв ъгъл на задния панел. Камерата Xiaomi 11T Pro има три сензора. Основният 108MP сензор работи с 0.7μm пиксели и поддържа девет-пикселна технология.

Камерата има бленда f / 1.75 и поддържа технология за оптична стабилизация на изображението. Вторият ултра широкоъгълен сензор с ъгъл на видимост 120 градуса има резолюция 8 мегапиксела (f / 2.2). Третият сензор TeleMacro има резолюция от 5 мегапиксела. Предната камера, монтирана в централен кръгъл отвор в горната част на дисплея, е с 16MP (f/2) сензор.

Смартфонът Xiaomi 11T Pro ще се продава на цена от 649 евро за модела с 8 GB RAM и 128 GB място за съхранение. Модификацията с 8 GB RAM и 256 GB памет се оценява на 699 ​​евро, а конфигурацията от най-висок клас с 12 GB RAM и 256 GB памет ще се продава за 749 евро.

Вече се продава смартфон, който се зарежда за  17 минути


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин акбар

    48 45 Отговор
    Русия представи своя смартфон, който се зарежда за 1 минута с дърва или въглища. Милиционерите имат опцията да го бутат или теглят на количка.

    Коментиран от #3, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 По бързо е при тех

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "Путин акбар":

    Просто махат батерията 4.5 волта и слагат друга😂😂😂

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Знаем ние

    12 14 Отговор

    До коментар #2 от "Ь АСРУДТС":

    4 скорости макс 120км със зор карбуратор сека година се обръща за да се маже пода с асфалт да не гние нема климатик ел стъкла мигачите са с реле с биметална пластинка 😂😂😂😂камионите им същата скръб и се топлят на печка с дърва и пуши комина 😂😂😂и същите тези били на луната преди 60 години😂😂😂😂как да повярваш на това
  • 6 Джо акбар

    9 24 Отговор

    До коментар #1 от "Путин акбар":

    САЩ представи своя смартфон, който се зарежда за 1 минута с дърва или въглища. Милиционерите имат опцията да го бутат или теглят на количка.
  • 7 Jacques Yves Moineau

    28 25 Отговор
    Зарежда се за 17 минути, и след 17тото зареждане сменяш батерията....срещу съответното заплащане.

    Коментиран от #8

  • 8 Загрижен

    36 10 Отговор

    До коментар #7 от "Jacques Yves Moineau":

    Явно никога не си ползвал нищо на Xiaomi, за да пишеш подобна глупост! Единствено първенющината, желанието да притежаваш по-скъпа вещ, макар и орязана технологично, кара такива като теб да купуват гнили ябълки или префалени самсунги. Ползвал съм два Note-а на корейците. След втората година батериите им са за кофата, а андроида е тотал щета. В момента съм с двугодишен Mi mix 2 и работи като добре смазвана пушка! Не бих го сменил за различен. Само от същата марка.

    Коментиран от #11, #12, #13, #15

  • 9 гост

    6 4 Отговор

    До коментар #3 от "По бързо е при тех":

    Е да де , ама тая от 4,5 волта издържа имя няма час и е еднократна ! Така че запаса само за деня е куфарче колкото първите мотороли със слушалка с кабел , хаха ! А ако ще ходят някъде , вече отиваме на куфар с колелца !
  • 10 Ристе войвода

    1 7 Отговор
    Сите черниците со един куфар изкарваме револуцията от 1903 лето
  • 11 сектант

    10 5 Отговор

    До коментар #8 от "Загрижен":

    не съм против ксиаоми даже мисля този да ми е следващ но това което казваш за на самсунг батерията не е вярно - ес 10 плюс на 2 години вече батерията е перфектна
  • 12 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    9 16 Отговор

    До коментар #8 от "Загрижен":

    Опсссссс излъга или пишеш истината за
    телефона ако си купил втора употреба вече с проблем ,или не си знаел како си имал .Бях фен на iphone в началото стигнах до iphone 7 плюс и разбрах че си губя времето с него.Смних го точно с този
    samsung note 8, усещането бе като смениш Москвич и да си купиш Мерцедес.После излезе реkламата на samsung galaxy 9 смених го с samsung galaxy 9 плюс още нов на 5 месеца го продадох добавих пари и си купих 9ката.Фенка съм голяма на samsung никога не оставаш раочерован .Сега съм
    Samsung Galaxy S21 ултра 5G зарежда за 20 минути хипер доволна съм .Мъката ми че не мога да го сменя за

    Galaxy Z Fold3 5G ,много скъп .До този момент Samsung са най-добрите за нещастие хубавите играчки са скъпи,проучвах и този телефон няма същите екстри но се надявам друга марка да излезе на пазара добра колкото Samsung и по евтина ще го сменя веднага
  • 13 Jacques Yves Moineau

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "Загрижен":

    Бързото скапване на батерията няма нищо общо с марката на телефона.
  • 14 Дани

    9 2 Отговор
    За 300 лв бива
  • 15 ДртИ УАЙТ БОЙ

    6 14 Отговор

    До коментар #8 от "Загрижен":

    Една млада леко позаблудена ех-девица под н-р 12 се явява гоУем и ярък ШАМ-ШуНГ симпатизант, която "горката" била яко страдала,щото - ЦИТАТ: "Мъката ми че не мога да го сменя за Galaxy Z Fold3 5G...",щото бил прекалено скъп и "почти" непостижим за нейните сеХ-възможности. Туй младо зЙЕлЙЕно дитЙЕ е наистина яко + доста ЗОМБИРАНО от младите корейчета от BTS-клана, след като добре е видно, колко тая "многострадалка" е недо-инфо за новите тендънсиз в тоя бранш, щом тъй жестоко е залитнала по 3-фолда им. Както е видно от одисеята й, тя ЯК0 крачи от скъп към по-елитарен, към още по-скъпарски фон и вече е на кота 2 БОНА. Дотук добре. Само лекичко ще й обърна внимание в/у железния факт, че моето китайче - вече заместило успешно предишното ми 5 годишно тоже китайче с 2К резолюция тогава и 525 пиХела /!/ с цена от 400,-- камъка по онова време мачкаше всичко до тези 2 бонки, също факт. Верно, батерийката вече не е така издържлива, изисква ежедневно бързо зареждане от час и пол., но иначе си бачка и то перфектно. НОВОто китайче /некъв прототип на ШАО-МИ и Хуай-ВЕЙ/ е нещо бая напредничаво и още по-ЙЕвтино от нейната скъпа БАРАКА и то цели 5 пъти като тех.му характеристики по нищо не отстъпват на тия 2-та споменати от заслепеното от рекламата девойче флагмана: има 4К /!/ резолюшън и други водещи показатели, напр. АндроидА е 11 , с малко по-добра батерийка от тази на ШАМ-ШуНГИте и съответно паметта от 512 ГБ може допълнително да се разширява с други 128 ГБ... Такива с
  • 16 kjl

    16 9 Отговор
    Преди няколко дни четох за представянето на Ейпъла, последното достижение, ами .... няма сравнение!!!! Онези още са на 12 МП камери и 2500 ампера батерии ..... коментара е излишен.

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Голям Слон

    17 12 Отговор

    До коментар #16 от "kjl":

    Какво разбираш от матрици и мегапиксели? Явно баламурниците от Никон и Канон все още не са се допитали до теб и бълват фотоапарати с 20-30 мегапиксела на цени от 13-14.000 лева. Само телата :-) Друго си е 105 мгп от Шаоми. Шаоми зарибява Шарани!
  • 18 ъ мани ги тези от Ейпъл

    14 12 Отговор

    До коментар #16 от "kjl":

    Аз, съм с руският смартфон Орбита 2Т спутник.72гб.рам 1терабайт памет, ламБов усилвател, камера смяна 8 и 210 милярда пиксела.Батерията ми държи 3 месеца като се изтощи.

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 номад

    1 4 Отговор
    невър чийпър ис бетър !!!

    Коментиран от #24

  • 21 Лъчезар Кърчев

    3 5 Отговор
    Само huawei nova 5t..... Жеуезен

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тони

    8 3 Отговор

    До коментар #18 от "ъ мани ги тези от Ейпъл":

    Хаха Ама този 1ТБ памет е на VHS нали? И батерията е поне с цезий 137 ;)
  • 24 ДртИ УАЙТ БОЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "номад":

    Не винаги този водещ закон важи в пълна сила, понякога има ИЗКЛЮЧЕНИЯ, напр. супер-готините и жестоко здрави и много КАЧЕСТВЕНИ машини, които предлага на средния откъм финансови възможности потребител новия премиум-участник на авто-пазара ДЖЕНЕЗИС /люкс-марката на ХюнДАЙ!/, явяващ се пряк и непосредствен КОНКУРЕНТ на водещите германски производители - Мерца-Бенца, Бе-Не-Вето и АУДИто на ФаУ-Ветата... Или пък някои не чак известни китайски не-масови марки на фони. И в търсене на подходящ модел винаги може да попаднеш изневиделица на РИЪЛ качество и хубав дизайн.
  • 25 Аааа

    8 3 Отговор
    Китайската икономика отдавна е номер 1
  • 26 Гост

    7 2 Отговор
    Виждам как скоро ще ги сполети участа на Хуавей по отношение на андроид и друхи.Неможе да предлагаш по-добри устройства от американските на по-ниска цена,ще има шамари...

    Коментиран от #28

  • 27 мани мани

    3 2 Отговор
    сигурно е със супер кондензатор, който се пълни за няколко минутки и после часове отделя енергията си къмто батерията :)
    тия кондензатори са скъпи, ама и тела няма да е евтин де :)
    трябва отзад вместо семпло евтино пластмасово капаче, то да има соларна читава батерия, която да си го зарежда що годе ... ама не искат да имаме дълголетен тел :) трябва им купуват и батериите :)
    обновяванията запълват вградената памет и после тела в кофата :)

    Коментиран от #29

  • 28 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    7 6 Отговор

    До коментар #26 от "Гост":

    Нищо че американският телефон е пълен боклук ,обаче рекламата му е голяма
    Филми,звезди ,футболисти ,президенти ,депотати са с ябълката на повечто им се доставя като подарък за да правят реклама и зомбират хората .Азиатците от много време им биха шамар в технологията .Шаоми са на път да достигнат нивото на Самсунг има какво още да се желае , вторият или третият бъдещ Шаоми въпрос на време .Докато при американският не виждам надежда моето мнение .Феновете на iphone моите извинения ,всеки луд с хобито и манията си
  • 29 Винкело

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "мани мани":

    На мене миналата зима едни ми заредиха акумулатора за 30 минути до дупка, пък той няма кондензатор. Обаче зарядното беше колкото Трабантче. Май там е работата - в капацитета на зарядното.
  • 30 МалкоЛогика

    2 2 Отговор
    Или има много малка батерия, или се нагрява като печка при зареждане. Моят може да се зареди за около час, но доста грее (а имам
    и калъф около него). Сигурне номерът става без калъф и в хладилник.
  • 31 Краси

    0 2 Отговор
    Аз съм със асус рог 5 които е доста добър от всички споменани телефони зареждам го за 20-25 мин рам много памет доволно бърз е