Last news in Fakti

21 Септември, 2021 11:27 2 630 3

Microsoft Office 2021 и Windows 11 ще бъдат пуснати по едно и също време

  • microsoft-
  • ofice 2021-
  • windows 11

Според официално изявление на Microsoft и двете събития са насрочени за 5 октомври

Microsoft Office 2021 и Windows 11 ще бъдат пуснати по едно и също време - 1

Новият пакет Microsoft Office 2021 ще бъде представен едновременно с пускането на обновената операционна система Windows 11. Според официално изявление на Microsoft и двете събития са насрочени за 5 октомври.

Според разработчиците на Microsoft "вечен" достъп за потребителите на Office 2021 ще е наличен след еднократно плащане. За macOS и Windows е обявен и дългосрочният канал за обслужване на Microsoft Office (LTSC). Тази услуга е насочена предимно към корпоративни клиенти, държавни и търговски потребители.

Използването на LTSC ще отвори пътя за XLOOKUP в Excel, динамични масиви, за създаване на режими във всички компоненти на пакета: Excel, Outlook, PowerPoint и Word. Microsoft Teams също ще бъде достъпен в LTSC.

Новата операционна система Windows 11, която също ще бъде пусната на 5 октомври, ще получи актуализиран интерфейс на лентата на задачите и индивидуални подобрения, освен това операционната система ще започне процеса на интеграция с мобилни приложения, работещи на Android.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ново

    6 3 Отговор
    Шарения, обърквация, типичните майкрософтщини.

    Коментиран от #2

  • 2 Гошо

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Ново":

    Нито си го видял, нито си работил на него. Това само Ганьо може да се изказва като най-големият специалист, все едно е 10-то поколение програмист и web дизайнер. Или важното е коментарите да вървят под статиите.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.