Last news in Fakti

13 Март, 2013 11:44 3 066 1

Метеорологична станция у дома

  • метеорологична станция-
  • netatmo-
  • android-
  • ios

Интересна джаджа, която се нарича Netatmo, беше пусната в продажба на онлайн платформата Amazon. Устройството може да работи под управление на операционните системи Android и iOS и като цяло има за цел да информира за климатичните особености на даден район.

Netatmo умее да измерва температурата, влажността на въздуха, както и атмосферното налягане и концентрацията на въглероден двуокис във въздуха. Към домашната метеорологична станция могат да бъдат включени няколко устройства едновременно.

Апаратурата е с компактни размери и може да бъде монтирана навсякъде. Максималното време за обновяване на данните е на всеки пет минути. Ако не се доверявате на останалите метеорологични източници, този може да стане ваш само срещу $179.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 arrow

    0 0 Отговор
    тичам да го купя..