Last news in Fakti

21 Септември, 2021 18:47 5 842 13

Telegram вече е с нови функции

  • telegram

Интерактивни емотикони, записване на живи предавания и други са последните новости в приложението за чат

Telegram вече е с нови функции - 1

Telegram е едно от сравнително новите приложения за чат, но въпреки това вече милиони хора по света му се доверяват и то бързо набира популярност. За да подобрят използването му и да запазят тези темпове, разработчиците зад Telegram редовно представят нови ъпдейти, един от които бе представен днес.

Telegram вече е с нови функции

Новият ъпдейт позволява задаването на теми в чат групите, като потребителите ще могат да избират от осем теми с анимиран фон, преливащи се цветове и други.

Telegram вече е с нови функции

Заедно с тях потребителите ще могат да използват и анимирани емотикони, подобни на тези при Messenger. Последната новост е възможността за записване на живи предавания. Тя ще е достъпна само за администраторите на групите, а записът ще може да се наблюдава в групата след приключването му.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мислещ

    25 3 Отговор
    Месинджърът на мислещите хора, където може да общуваш с нормални/незомбирани.
  • 2 Миро

    22 2 Отговор
    Телеграм става за много неща и не само за чат. Нещата там са все още либерални и човек може да намери там неща където ги няма другаде. Дали ще е толкова либерално и в бъдеще се съмнявам но сега е добре сравнено с всичко останало поне за мен.
  • 3 Ползвам

    19 1 Отговор
    Телеграм и Сигнал, много рядко Вайбър. В момента, в който Фейсбук купи Уатсап, го изтрих от телефона си.
  • 4 Телеграм

    7 19 Отговор
    Е създаден от Руски милионери, но ФСБ, СВР, ГРУ имат кода да следят текст и т.н. Телеграм, това е и причната Белоруският Опозиционер и неговата приятелка да бъдат арестувани при полета им над Белорусия, те имат Канал в Телеграм.
    Не използвайте Телеграм!

    Коментиран от #9, #13

  • 5 Телеграм

    6 13 Отговор
    Се следи от Руските Служби за Сигурност които продават инфо на “приятелски служби” като Белоруските например.

    Коментиран от #6

  • 6 Мислещ

    17 4 Отговор

    До коментар #5 от "Телеграм":

    То всичко се следи от всички служби. Ама първо, няма цензура и нормалните хора могат да обменят ценни мисли и информация. Второ, на руските служби не им пука какво си говорят у нас или където и да било другаде, освен ако не се отнася за Русия. Виж, с българските и американските служби е доста по-друго. На тях всеки мислещ човек им е смъртен враг и от тях би трябвало много повече да се притесняваш.
  • 7 :) Цензура има и тази цензура приземи

    5 10 Отговор
    един пътнически самолет придружаван/посъветван от два изтребитела на Белоруските Военно Въздушни Сили в Белорусия.
  • 8 Вие тъпи парчета

    4 12 Отговор
    промити от Рускаи Белоруска прпаганда, Телеграм е вход за Руските ФСБ, ГРУ,СВР които продават информация.
  • 9 Голям Слон

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Телеграм":

    И конкретно от теб кой се интересува? Съмнявам се да представляваш интерес за тайните служби. А този, който се страхува, че му четат чатовете, той намира как да общува. Така или иначе майчиното мляко си продадохте с всички възможни антисоциални платформи, сега проблем ви е, че някой има "ключа" и ще ви чете тъпотиите. Аз също ползвам много Телеграм. Вайбър има своите предимства. Уотсапа веднъж го инсталирах и повече не повторих грешката. Имам си и много минути към различни международни зони. Даже обикновено ползвам стандартната телефония, а не безплатните приложения. Но зависи за какво..

    Коментиран от #11

  • 10 мани мани

    1 4 Отговор
    странно как на най-точните коментари са наперани най-много минуси :) сега наперете и на мен :) я кат кодер от над 20г. не ползвам никакви подобни извращения, ами съм си написал симпл такива и с който трябва, то там си цъкам... всъщност само с една подка :) закоту я ня прая отноу тая грешка да допускам ноу хора до мени :)
  • 11 Телеграм

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "Голям Слон":

    На мен ми е през “Фурката” кой се интересува от мен, който се интересува може да ме намери, но в една Тоталитарна Държава като Белорусия или съседската на “Големият Монгол” държава от Фаши/Наши тип, нещата не стоят точно така, затова ги свалят наивните “патета” от Самолет който прелита над Белоруска Територия без да има по разписание кацане в същата територия.
    Това би трябвало да ти каже две неща:
    1.Единствено Държавни Служби за Сигурност със
    кооперация и координация с “други” държавни служби за сигурност, в този случай Руските могат да имат информация за кой пътува, за къде, пътува, кога пътува и със кой пътува, като за целта най прекият път до по- горната информация е да “Службите за Сигурност” е да имат “врата” кодът към Каналът на “Телеграм Бунтарите” “ патета.
    Въпросът който неотминуемо е пред нас е защо Руските Служби имат кода към Телеграм?
    Отговорът е простичък, защото Службите за Сигурност в една Тоталитарна Фаши Държава това им е работа.
  • 12 Телеграм

    0 1 Отговор
    Сега, следващият въпрос който нетменно е:
    Защо, :) е на “Големият Монгол Темюжин Фютин” всичко това служби, бла, бла, и да затвори едни “патета” , Телеграм , революционери?
    На Темюжин Фютин, Големият Монгол му е нужна Територията и Народа на БелоРусия, който Големият Монгол Темюжин Фютин смята че изконно му принадлежи, с други думи, без “пушек” и “патета” “Телеграм Революционери” това е сложна , дори трудно изпълнима задача.
    И така, :) “ако има пушка закачена на стената в първото действие на пиесата, то тя ще гръмне със сигурност до края на представлението.
    Белорусия и Локишенко добре дошли у дома, Големият Монгол Темюжин Фютин ви чака с нетърпение, а Литва чака своите “патета”.
  • 13 ттт

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Телеграм":

    Аз лично проблеми с ФСБ, СВР, ГРУ нямам. Сигурен съм, че не биха ме натопили на нашите власти, ако примерно наругая примерно главния прокурор. Затова и използвам хуа-вей. Тий може да ме издаде на главния прокурор на Китай, но не и на България. А на главния прокурор на Китай му е през дръпнатите очи за нашия главен прокурор. Ябълката може и да ме издаде на когото не трябва.