Last news in Fakti

27 Септември, 2021 19:23 8 041 22

iPhone ще ви помага да заспивате по-лесно с тази функция

  • apple-
  • iphone-
  • ios 15

Apple прибави нова опция в iOS 15

iPhone ще ви помага да заспивате по-лесно с тази функция - 1
Снимка: Shutterstock

Apple добави нова функция, която според описанието трябва да помага за по-лесно заспиване. Потребители забелязаха, че са получили нова опция в настройките, без от Apple да са „вдигали“ много шум около нея.

iPhone ще ви помага да заспивате по-лесно с тази функция

Така нареченият звуков генератор е достъпен след ъпдейт към iOS 15 и функциите му както най-вероятно може да предположите от името му е да симулира няколко специфични звука. Много хора описват тези звуци като успокояващи и отпускащи, което е и причината поради която компанията от Купертино е избрала да ги добави.

iPhone ще ви помага да заспивате по-лесно с тази функция

За да активирате функцията трябва да отидете в менюто „Settings” > “Accessibility” > “Audio/Visual” > “Background Sounds” и от там да изберете най-подходящия звук между 6 различни опции.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ivan

    10 4 Отговор
    майко мила
  • 2 Нямам срам

    27 6 Отговор
    Две ракии на дедо вършат същата работа спим кат бебе
  • 3 Кеану

    20 3 Отговор
    Почна се..После няма да има,вече излизане от матрицата.
  • 4 Госあ

    15 15 Отговор
    Изключително безполезен телефон. Направо отвратителен.

    Коментиран от #12

  • 5 мнение

    11 6 Отговор
    Не съм доволен от ябълката!
  • 6 пациент

    12 1 Отговор
    огнена вода и една сФ.ирка от правилната кака. и съм заспал, с том не мож ме вдигнат.
    това, което рекламират тука, са си же.нде.рски перверзии.
  • 7 Русенец

    11 2 Отговор
    Да заспиш с телефон до главата?! Това е индикация, че вече си ментално увреден.
    И като видя на площадките разни майчета, които слагат телефоните до главите на бебетата си в количките, да им пускали бял шум, че да заспяли по-лесно........
  • 8 тежкаря

    11 17 Отговор
    най добрия телефон измислен досега се казва айфон , а боклуците които дрънкат друго просто не могат да си го позволят. ползвайте си кочините на воля , помияри , за истинския телефон пари нямате факт .

    Коментиран от #14, #18

  • 9 bony

    2 2 Отговор
    А пък аз са чудя що не мога да заспя.
    Тре-е да зема да си купа нек - къф айфон
    Ша вида на битака ко мое да се намери
    Че ми писна да броя офце и говеда.
  • 10 Фактология

    6 3 Отговор
    Всъщност отново ще се избълват безсмислени коментари против Епъл. Бе, хорица, оставете кой квото иска да си купува и не се месете в живота на другите, нали имате свой. Второ, не знам какво се учудвате на тая функция ако помните едно време имаше едни устройства за заспиване със звуци от: море, джунгла, поточета и реки, дъжд и т.н. - Епъл просто са го имплементирали в устройствата си. А който нещо не му харесва, просто не си купува Айфон и си живее живота! :)

    Коментиран от #15

  • 11 Тълкуване

    2 5 Отговор
    Стига с рекламите на Епъл .. платени.Който ползва Епъл продукти има кръв по ръцете. Малко се знае за самоубийствата в Епъл в Китай. Толкова са много че са сложили мрежи да не се хвърлят хората .. малко се знае за свинщините на Епъл в Китай. Замърсяване на реки до неузнаваемост. Водите им сини, жълти ... Има материали по тези теми.. по трудно се намират и не са по главните медии, но има. Малко се знае за полицията на Епъл в Калифорния. Бяха разбили и влезли в апартамента на един журналист защото беше взел един прототип на айфон 4, който беше забравен в един бар .. тази корпорация е скандална от горе до долу! Списъкът е дълъг

    Коментиран от #13

  • 12 мдаа

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    То като т7п и ограничен, и езика кат ти куца така става :(
  • 13 Направо да

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "Тълкуване":

    Добре че другите брандове не се правят във същите фабрики, от същите хора… Боклуците които произвеждат на безценица китайците са десетки пъти повече от тия на епъл - не са ти криви епъл - капитализма докарва това - щото комунягите експлотираха труда, за тва при капиталистите направо се мре за работа ;)
  • 14 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "тежкаря":

    И беемвистите са същите като тебе, мислят си, че са нещо повече от другите хора, а са най-обикновени комплексари. Няма да можеш да го възприемеш, но има хора, които не сънуват айфони денонощно, ползват си какъвто телефон имат и си гледат живота
  • 15 Голям Слон

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Фактология":

    :-) Не се хаби, не разбират! Наричам ги вече кучетата на Павлов. Но без Гугъл даже и това не зная какво означава. Видят ли iphone, Русия, БМВ - на всичко живо му светва лампата на маслото и започва да пише, колкото да минава работния ден. Имам около 40-45 диска със звуци от природата. Издавани са в началото на 90-те години. Има всичко, което би искал да чуеш от природата. Отделно преди много години имах един проектор, който правеше тавана и стените на звезди. В него имаше качени много звуци. Нищо повече от едно добре забравено старо ;-) А цървулът си остава цървул: няма значение какъв телефон има, в каква кола се вози и в кой квартал живее.
  • 16 mdaaaaaa

    3 3 Отговор
    И правилно да е без шум....други брандове имат такива "опции" отдавна (то вече какво ли нямат преди ябълката), а приложения от тоя сорт ...бол! Ся не е като следваш тенденцията със 120 херцовите дисплеи, макрокамерата и т.н. ама..ко да се прави :). Както се възползваха от идеята от първия мобилен телефон с тъч дисплей LG prada 2006 г ,тъй правят и ся :). Иновации? Плагиати и манипулатори! Крадци на интелектуално ниво с добри адвокати (и психоаналитици...сериозен съм)

    Коментиран от #17

  • 17 Голям Слон

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "mdaaaaaa":

    :-))) Това въобще не е първия телефон с тъч екран. Преди да сеете откровени заблуди, лъжи даже, попрочетете малко тук-там. Най-малкото, защото още не сте били родени тогава :-) Т.е., не сте преки свидетели, историци такива.

    Коментиран от #19

  • 18 sys

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "тежкаря":

    Грешиш, беше blackberry.
  • 19 mdaaaaaa

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Голям Слон":

    Ся ако става дума имало е обикновен телефон още 92г. мисля или някъде там с тъч дисплей, тук говорим за мобилен такъв и съм достатъчно голям ;). Епъл винаги са били плагиати, но умеят да заблуждават хората и по тоя начин с разни епитети пробиват

    Коментиран от #20

  • 20 Голям Слон

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "mdaaaaaa":

    Имах едно блакбери с т.нар. "тъчскрийн". Натискаш нещо но екрана, потъва целия екран :-))) Да, няма грешка. Това им беше тъча. Като марка бяха супер. Не се смятам за специалист в патентите. Не се интересувай кой, къде, кога за първи път. Епъл са си епъл. Крадът ли, мислят ли, могат ли. Не зная. Знам само, че те самите си имат достатъчно много патенти. И до ден днешен аз по-добри екрани за монитори не съм виждал. 2008-а имах iMac с резолюция и матрица, която бие много днешни :-)) Нейсе! Не ми хвали продукт, хвали ми пазар. Така се казваше едно време, а и днес даже. Имат пазар, имат подръжка, имат репутация. И съответната цена. Всеки сам решава какво иска да има и за какво му трябва. Да ти кажа само, че въпросният 12 годишен компютър още работи. И още е актуален.

    Коментиран от #21

  • 21 Tццц

    0 1 Отговор

    До коментар #20 от "Голям Слон":

    Хахаха
  • 22 Бат

    0 0 Отговор
    Oppo имат тази функция в телефони от преди години и то с повече функции.👍