28 Септември, 2021 12:30 2 932 5

Nokia ще представи таблет на 6 октомври

  • nokia-
  • таблет

Очаква се компанията да покаже и няколко нови смартфона

Nokia ще представи таблет на 6 октомври - 1

В последните няколко месеца от Nokia се борят да върнат славата си отпреди 15 години, като представят различни смартфони, а изглежда, че сега от компанията ще се пробват да навлязат и в света на таблетите.

Кратък тийзър от профила на Nokia в Twitter ни подготвя за специално събитие на 6 октомври, където ще бъдат представени няколко нови устройства. Освен няколко смартфона, вниманието е привлечено и от таблет, който по предварителна информация ще носи означението T20.

Според информация от GSMArena, устройството ще разполага с 10.36-инчов екран и място за съхранение от 64GB. Процесорът ще е дело на Unisoc, а за гладката работа на Android 11 ще служат 4GB RAM. Това ще бъде вторият опит на Nokia при таблетите след неуспешния първи с N1 през 2015 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Китаеца

    10 6 Отговор
    Тия са вече тотално изостанали във времето.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алфа Вълкът

    5 1 Отговор
    Aко има копчета го купувам веднага!
  • 4 Хахаха

    0 5 Отговор
    Ужас
  • 5 Голям Слон

    5 3 Отговор
    64 GB? Като си кача картите на Sygic от Европа, Азия и САЩ и дотам. То вече май 128 е стандарт. После да не се чудят защо не им вървят продажбите.