Last news in Fakti

30 Септември, 2021 19:20 2 862 2

Facebook официално копира TikTok

  • facebook-
  • reels-
  • tiktok-
  • instagram

Reels вече са достъпни и в социалната мрежа на Зукърбърг

Facebook официално копира TikTok - 1
Снимки: Facebook

Както и по-рано тази година ви съобщихме, Facebook смята да копира TikTok с въвеждането на кратки видеоклипове, които в последно време набираха огромна популярност. Функцията, която до момента бе достъпна само за разработчици, вече е налична за част от потребителите в приложението за смартфони, а скоро ще бъде достъпна и за всички.

Facebook официално копира TikTok

Facebook Reels, подобно на Instagram Reels, Snapchat Spotlight и други подобни ви позволява да качвате клип с кратка продължителност и да го споделяте с познати и непознати.

Преди да заснемете видеото може да избирате между различни ефекти, звуци, таймери и други инструменти за обработка, които да направят кадрите ви по-интересни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ковидарите

    4 4 Отговор
    Инструментите на Ковидарите и "новият ред" !
  • 2 интересно

    6 2 Отговор
    Кой от кого копира сега ?