Last news in Fakti

1 Октомври, 2021 19:23 8 334 4

Чатовете в Instagram и Messenger вече са едно цяло

  • instagram-
  • messenger-
  • facebook

Двете платформи могат да споделят контакти и писане на съобщения

Чатовете в Instagram и Messenger вече са едно цяло - 1

Едва ли за някого е тайна, че Instagram е собственост на Зукърбърг и компания и социалната мрежа се развива паралелно с Facebook и прилежащия към него Messenger. Приложенията споделят почти всичките си функции, а вече ще могат да споделят и чатове между различните платформи.

На практика това означава, че въпреки съществуването на двете отделни предложения, то тяхната функция относно чатовете ще се припокрива. Това важи единствено ако контактите с които си пишете имат регистрация и в двете социални мрежи.

Функцията позволява и чатовете в различни групи, като отново единственото изискване е участващите да разполагат с акаунт и в двете приложения. Ъпдейтът, добавящ тази функция вече е достъпен за по-голямата част от потребителите.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Възмутен

    9 0 Отговор
    Значи цензурата вече работи
  • 2 Механик

    7 0 Отговор
    Скоро всичко ще е едно цяло. Една голяма делва, пълна с отпадъци под формата на човеци (биомаса), и хранителен бульон от фекални води .
    То това е и целта на ОНИЯ.
    А вие си спинкайте спокойно и чакайте да цопнете в делвата до уши и на бавен огън.
  • 3 Рошко

    3 0 Отговор
    Без бил гел няма чагове, то зукърчо все едно му е отроче,та затова ще има и пандемии и затваряне
  • 4 Лошо

    1 0 Отговор
    Много лошо, след всяка актуализация все нещо забива.