4 Октомври, 2021 19:13 7 282 5

Samsung се отказва от бюджетния си флагман

  • samsung-
  • galaxy-
  • s21 fe

Galaxy S21 FE най-вероятно няма да стигне до серийно производство

Samsung се отказва от бюджетния си флагман - 1

Samsung трябваше да представи нов сравнително евтин телефон с подобна функционалност и производителност като на Galaxy S21, но на по-ниска цена. По план новият смартфон трябваше да бъде представен на събитието през август, но това така и не се случи. Според други слухове, моделът трябваше да получи собствено събитие този месец, но това изглежда също няма да се случи.

Според Корейски медии, Galaxy S21 FE няма да влезе в серийно производство по няколко причини. Първата от която е сериозният недостиг на чипове, който както знаете засяга не само автомобилната индустрия, но и много други.

Втората причина е изненадващо добрите продажби на Galaxy Z Flip 3 и Fold 3, които до края на седмицата ще достигнат един милион в родната Корея. Все пак има някакъв шанс смартфона да се появи под една или друга форма, но все още не е ясно дали и кога това ще се случи.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    8 1 Отговор
    Супер да пуснат Galaxy Z Flip 3 и Fold 3, на цената на Galaxy S21 Ultra .Усетиха че са много скъпи ,почнаха да правят големи промоции имат още работа по Fold за подобрения ....
  • 2 Анонимен потребител

    5 1 Отговор
    Браво на Samsung! Първо спряха Note серията, като казаха, че S21 FE ще я замества, но сега и той няма да бъде представен.

    Коментиран от #4

  • 3 Обичам Apple

    3 5 Отговор
    Да закриват направо производството на смартфони. Колкото изкарат от ишлеме, толкова хахах
  • 4 телефониста

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен потребител":

    Кога и къде са казвали, че S21 FE ще замества Note, че нещо не се сещам? Ти май много си се объркал ми се струва. Заместител е Samsung Galaxy S21 Ultra 5G с какъвто съм в момента. Имам Samsung S Pen към него и мога най-отговорно да кажа, че е много по-добър от Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, което беше предното ми мобилно устройство. Единствен недостатък на S21 Ultra е, че нямам възможност за допълнителна памет и това, че модела идва без зарядно, кабел и слушалки, както беше до този момент. Преглъщам тези недостатъци, защото и без това толкова памет не ми трябва. Снимки и видео си ги смъквам на компа редовно и до този момент не мога да надхвърля и 1/3 от капацитета на вътрешната памет. Зарядни и кабели си имам така или иначе от предните телефони на марката. Плюсовете обаче са много. Няма да ми стигне времето да изброявам, но мога смело да твърдя, че това е най-добрият смартфон в момента. Снимки, видео, екран, звук, производителност... всичко! Кой смартфон ти изьдва с S Pen и може да бъде фаблет? Кой можеш да го ползваш, като компютър. Свързвам го към 32 инчовия екран и си имам пълноценен комп. със симулация на WINDOWS дори и невероятна производителност.
  • 5 До 4

    4 1 Отговор
    Май си на заплата в Самсунг;)