Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 14:34 3 776 7

Huawei разработи интелигентен отопляем шал

  • huawei-
  • шал

Отоплението се осъществява с помощта на патентован инфрачервен топлинен компресор

Huawei разработи интелигентен отопляем шал - 1

С наближаването на студеното време високотехнологичната компания Huawei обмисля да пусне нов продукт, който осигурява на потребителя допълнителна топлина и предпазва от настинки. „Интелигентният“ шал Fengmi е оборудван с тристепенна работна отоплителна система в температурния диапазон от 30 до 53 градуса по Целзий.

Шалът Fengmi Smart Temperature Control се базира на лек, тънък и мек филм от въглеродни нанотръби. С вградения температурен сензор бързото нагряване може да се постигне за няколко секунди. Контролът се извършва или с помощта на бутони на шала, или с помощта на мобилно приложение. Бутоните ви позволяват да регулирате температурата от 30 до 53 градуса, като зададете параметри на ниска, средна или висока топлина. Приложението ще ви позволи плавно да промените температурата в същия диапазон.

Отоплението се осъществява с помощта на патентован инфрачервен топлинен компресор с висока енергийна инфилтрация, който създава атмосфера на уют и комфорт. Шалът се доставя с миниатюрна мобилна батерия с капацитет 4000 mAh, тежаща само 80 грама, осигуряваща автономна работа за 5-6 часа.

Вътрешният слой на шала е изработен от мек плат. Средният слой е изработен от изолационен памук Sorona с множество слоеве. Шалът може да се пере в пералня без демонтиране на термостата и USB конектора. Външният слой на шала е направен или в черно, или с шарка "Снежна планина". Цената на дребно на продукта ще бъде 300 юана или 46 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без

    7 0 Отговор
    И когато се строши започна да души!!!!
  • 2 Голям Слон

    5 2 Отговор
    А нещо, което да ни измерва ректалната температура и да я докладва, където трябва?
  • 3 Мафиозо

    4 2 Отговор
    Съществува и опция за дистанционно управление на шала, чрез която той може постепенно да се свива и затяга...
    Опцията е достъпна срещу допълнително заплащане от заинтересовани лица.
  • 4 оня с магарето

    8 0 Отговор
    аз търся чушкопек с приложение за телефон
  • 5 Турбо

    7 2 Отговор
    И аз мислих да се включа в коментарите за шала , но батерията на чорапите ми падна и отивам да я зареждам ;)
  • 6 Има ли

    0 1 Отговор
    пожарогасител! Да не даде на късо и да се подпали памука!
  • 7 незнайко

    0 3 Отговор
    53 градуса !!! 42-43 градуса са фатални за организма. Защо им е тази висока температура коята тялото не може да я понесе ???