15 Октомври, 2021 16:16 5 073 7

Microsoft отново разочарова потребителите си

  • microsoft-
  • windows-
  • windows 11

Windows 11 не получи така желаните променени емотикони

Microsoft отново разочарова потребителите си - 1
Снимка: Microsoft

Стотици потребители в интернет пространството се оплакаха за пореден път от Microsoft и то за нещо, което не изглежда толкова сериозно на пръв поглед. Както ви разказахме и по-рано, стабилна версия на Windows 11 вече е достъпна за изтегляне онлайн и множество от ползвателите на операционната система се решиха да направят така чакания ъпдейт.

Очаквано, първата версия не бе изчистена от всички бъгове, но едва ли някой от инсталиращите я е очаквал нещо по-различно. Интересното в случая е, че голяма част от хората са разочаровани от това, че в първата версия не са включени новите емотикони, които от Microsoft обещаха и дори използваха в някои от бета версиите на Windows 11.

Новите „емоджита“ са в изцяло нов 3D стил, който да съвпадне с цялостния дизайн на Windows 11 и от Microsoft няколко пъти ги рекламираха в различните си акаунти в социалните мрежи. Най-вероятно така желаните емотикони ще бъдат включени в някоя от следващите версии на операционната система.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 прррц

    44 2 Отговор
    И за какво са в WINDOWS емотикони?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Манол

    38 7 Отговор

    До коментар #1 от "прррц":

    За да може с едно кликване на мишока да покажеш реакция, която иначе би те накарала да напишеш няколко думи свързани по смисъл и носещи някакво значение. Т.е. да те направи по-мързелив и по-глупав.
  • 4 За какво

    26 5 Отговор
    са им емотикони на загиващите ваксъри?
    A антиваксърите мразят Гей Билдс и не биха се докоснали до комп с Windows!
  • 5 pepy

    39 5 Отговор
    Хората са го измислили отдавна...

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 252536373

    2 1 Отговор
    Уиндоус само за игри и гледане на филми и телевизия ,за работа и сериозни неща се ползва ОС Линукс има избор от земята до небето.