Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 10:40 3 800 3

AirPods 3 дебютираха с нов дизайн и познати функции

  • apple-
  • airpods-
  • airpods 3

Безжичните слушалки напомнят на Pro версията

AirPods 3 дебютираха с нов дизайн и познати функции - 1

Две години след като от Apple представиха второто поколение на AirPods, ето че на събитието, състояло се през изминалата вечер от компанията представиха и третото им поколение, което се отличава с нов дизайн, познат ни от Pro версията.

За разлика от нея, AirPods 3 не разполагат със сменяеми гумички, а запазват същата форма като при оригиналните AirPods, но с по-къса основа и нова кутия за съхранение с по-издължена форма. Липсата на гумички пък означава, че слушалките не получават изолиране на външния шум, което остава функция запазена само за AirPods Pro.

AirPods 3 дебютираха с нов дизайн и познати функции

От друга страна пък получавате така нареченото Spatial Audio, което към момента бе налично единствено за вече споменатия Pro модел и по-големите AirPods Max. Също така третата генерация на слушалките ще зарадва потребителите с функцията Adaptive Equalizer, която променя звуковите честоти за по-добър звук.

AirPods 3 дебютираха с нов дизайн и познати функции

По отношение на батерията, AirPods 3 могат да издържат до 6 часа слушане на музика и до 4 часа в режим на разговор, което е с един час повече в сравнение с AirPods 2. Зареждането става чрез така нареченият кейс, който осигурява до 30 часа плейбек и 5-минутно зареждане, което е достатъчно за 1 час слушане на музика. Цената на слушалките започва от 179 долара и вече са налични за поръчка.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Apple Butt-plug

    4 5 Отговор
    Да си ги сложат .... знаете къде.

    Коментиран от #2

  • 2 Аз пробвах

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Apple Butt-plug":

    обаче като ми звънят познати и говоря и след това ми казват: Абе като че ли с gъзо си говориш бе!
  • 3 Олег

    1 1 Отговор
    За толкоз пари толкова казали от Епъл и ви предложили Pro версията за 250$, която също е менте ама по-скъпо...но нали прави хубава връзка с 1000$ доларовото у-во:) . Фсе!