19 Октомври, 2021 18:50 9 983 21

Смартфонът с най-добра камера ще бъде представен следващата седмица (ВИДЕО)

  • sony-
  • xperia-
  • камера

Sony обяви, че на 26 октомври ще покаже новата Xperia

Смартфонът с най-добра камера ще бъде представен следващата седмица (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Sony направи доста силна заявка след като обяви, че ще представи смартфона с най-добра камера през следващата седмица. Новата Xperia ще бъде показан пред широката публика на 26 октомври в YouTube канала на Sony Xperia.

За разлика от случаите при повечето производители, където месеци преди представяне на ново устройство вече знаем повечето от характеристиките, то тук нещата стоят по съвсем друг начин. Към момента няма никакви сведения за това какво ще видим, като това най-вероятно ще остане така и през следващата седмица.

Sony се опитва да се върне на пазара при смартфоните след като преди години загуби позиции след няколко разочароващи модела. Дали това ще се случи, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 tate

    25 8 Отговор
    Глупости ,стръв за балами!!
  • 2 Колкото и да е велика

    23 4 Отговор
    камерата,хората просто не си струват да бъдат снимани.Само Природа и Животинки..

    Коментиран от #4, #7

  • 3 tate

    22 16 Отговор
    ЕЙ когато с трактор идете да се състезавате на рали ,тогава и текефоните ще снимат качествено !! ЕДИН обектив за Никона ми е около 600 лв !!Аре довиждане ................
  • 4 Госあ

    21 4 Отговор

    До коментар #2 от "Колкото и да е велика":

    Няма да е по велика от оптиката на която и да е по качествена сапунерка. Когато знам че ще има какво да се снима си вземам сапунерката, японска разбира се, и снимам. Простолюдието със скапаните си снимки в социалните мрежи си мисли, че с телефоните си правят снимки. Да не говорим, че за сериозни снимки дори сапунерката не става.

    Коментиран от #11

  • 5 Механик

    13 5 Отговор
    И кво ше снимаш с таа камера, като те заключат у вас?
    Или като съвременните "инфлуенсъри" ще си снимаш отходният орган и ще го показваш на жадната публика?
  • 6 На кой толкова му

    4 6 Отговор
    Дреме , ако не е с лев уклон. Нещата се за преживяване , не за снимане
  • 7 Механик

    16 4 Отговор

    До коментар #2 от "Колкото и да е велика":

    Кактое видно от по-горният ми коментар, то хората сами се снимаме. Не случайно измислиха "селфитата",демек "виж ма къф съм убаф".
    Че и не само лицата си САМОСНИМАМЕ, ами и други атрибути. Че после ги и "пстваме" в мрежата и след това квичим, как ни нарушавали личното пространство, щото някой е рагледал това, дето само сме сложили на тепсия.
    ШИЛЕТА! Абсолютни и завършени шилета!
  • 8 Мерцедесаджия

    12 19 Отговор
    ... Естествено че Сони е мерцедеса на всичко което гледаш и слушаш... Всичкп друго е бош лаф.. като самунги, лжита, аплита... Поста абота!
  • 9 Мислещ

    1 14 Отговор
    Глупости, няма никакъв вариант да имат най-добрата камера. Хардуерно - може би, но по-голямата част от работата е софтуерна. Гугъл размазват от години с някакви скромни ретро сензори.

    Коментиран от #10

  • 10 Пешо фотото

    6 7 Отговор

    До коментар #9 от "Мислещ":

    И какво размазват Гугъл с техните недоразумения, че нещо не се сещам? Ти май никога не си снимал с висок клас телефон, за да говориш подобни неща.
  • 11 Пешо фотото

    13 5 Отговор

    До коментар #4 от "Госあ":

    Не е съвсем така! Със Самсунг S21 ултра 5ж съм. Преди това бях с 20-ката. Камерите и на двата са много добри и сапунерките издишат и не случайно сапунерките изчезват от пазара, защото телефоните пълноценно ги заместват. Като пипнеш малко снимката, контраст, цветове, дълбочина, рязкост баланс на бялото и т.н. снимките с тел. висок клас стават идеални. Единствено при слаба светлина телефоните издишат. Другото предимство на телефона е, че не носиш второ устройство фотоапарат, батерии, зарядни и т.н. и не инвестираш допълнително пари. Виж от по-висок клас камера си струва инвестицията, но само, ако се занимаваш с това. Иначе телефона е универсалното средство за снимане и добре си върши работата.

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 tate

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "Пешо фотото":

    Пишеш глупости !!!
  • 14 ЛЪЖАТ НИ

    7 8 Отговор
    ТЕЛЕФОНА НИКОГА НЯМА ДА ИМА ИСТИНСКО ФОТО И ВИДЕО - НЯМА КАК ДА СТАНЕ НИКОГА ! ДОРИ И НА САПУНЕРКА НЕ СТЪПВАТ ! ЛЮБИТЕЛСКА И МАРКЕТИНГОВА ИСТОРИЯ ЩЕ СИ ОСТАНАТ !
  • 15 Проста истина

    3 3 Отговор
    Телефонните камери винаги ще си останат трагедия при тази технология: ако ще и 100 мегапихела да наблъскат си има физични ограничения на качеството поради малките размери на оптиката. То са изкривявания, цветови шум при липса на ярко осветяване, а при оптичен зум трагедията е отчайваща. Не могат да се мерят с камери с огромни лещи.
  • 16 Трагедия

    2 1 Отговор
    Колкото и да е парадоксално, много хора с ултраскъпи айфони правят селфита в огледало и копират екрана преди снимката, защото отговаря на това което виждат в огледалото, а като излезе снимката тежко деформирана и обработена от софтуера се появява нещо съвсем различно от това което виждаш на екрана преди снимката.
  • 17 Сатана

    0 1 Отговор
    Галине,коя е новата Xperia ?
  • 18 Голям Слон

    4 1 Отговор
    Добри цифрови снимки може да има тогава, когато се срещнат няколко условия: голяма матрица, като размер и силно светочувствителна; стабилна оптика; сериозен софтуер за обработка в устройството! В мобилен телефон няма как да сложиш голяма по размер матрица. Нито сериозно стъкло. Софтуер може и да слагат, но първите две неща, а те са най-важните, ги няма. За любителски снимки може и да стават. За нищо професионално обаче телефоните не са годни. Наскоро си купих един micro Nikkor 105 мм - е, няма такъв кеф да снимаш личния живот на бубите. С телефон няма как да стане това. Нито портретът е портрет с тия изкуствени боке ефекти.. Компромис с две думи!
  • 19 геопит

    0 1 Отговор
    Чукча не щитатель, чукча писатель! :) Никъде не пише, че смартфона ще се конкурира с фотоапаратите.Самите Сони нямат изгода от това, защото продават и ...фотоапарати! :) "Sony направи доста силна заявка след като обяви, че ще представи смартфона с най-добра камера през следващата седмица."
  • 20 геопит

    0 1 Отговор
    щитатель = читатель :)
  • 21 Голям Слон

    0 1 Отговор
    :-) Да, ама за много голям процент от хората фотоапаратите не съществуват. Лаптопите също. Да не говорим за персоналните компютри. Телефонът си остава един голям компромис за всяко едно от устройствата, които и събрало в себе си. Напоследък даже и за разговори не ставо с тия калпави връзки. Имам чувството, че ни принуждават да си пишем…