Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 14:42 3 617 4

Най-новият автопилот Tesla, бе тестван в екстремни условия (ВИДЕО)

  • tesla-
  • автопилот

Става дума за бета версията на новия софтуер Tesla Full Self-Driving (FSD) 10.2.

Най-новият автопилот Tesla, бе тестван в екстремни условия (ВИДЕО) - 1

Tesla непрекъснато подобрява своята система за автопилот, наскоро, както вече ви информирахме, обяви бета версията на новия си софтуера Tesla Full Self-Driving (FSD) 10.2. Ентусиаст с никнейм AI DRIVR от YouTube представи интересен видеоклип, показващ резултатите от тестовете по време на работа с автопилота по маршрут, включващ трудни терени.

В 20-минутното видео експертът споделя първите си впечатления от новата версия на автопилота на Tesla и говори за новите възможности на системата. За тестване е избран доста труден маршрут с многобройни завои, ограничена видимост и трудно изпреварване, в които участват и велосипедисти. "Скоростта на реакция" на FSD 10.2 също беше тествана за превозни средства и пешеходци, внезапно появили се на пътя.

Работата на новия автопилот като цяло се харесва на експерта. Въпреки факта, че в момента се тества бета версията на автопилота Tesla 10.2, софтуерът, според автора на видеото, доста точно симулира поведението на човек, управляващ кола. При маневриране по тесни пътища с остри завои, не се забелязва рязко спиране или ускорение, колата плавно прави завои и намалява скоростта при наличие на препятствия. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 15 Отговор
    Какъв автопилот те ръцете му на 2 см от волана.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ЯВНО

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Явно не знаеш какво е ТЕСТ или хейт да става :)
  • 3 Грета Тунберг

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Скъпи,зареди ли си Теслата?Задай моят адрес на автопилота и пристигай.
  • 4 Хаха

    3 6 Отговор
    Екстремни условия означава в България! Тук ще се забие в първия трап!