21 Октомври, 2021 15:45 3 918 18

Минимум 4590 лева за новия MacBook Pro в България

  • macbook-
  • macbook pro-
  • apple

16-инчовата версия достига до 7799 лева

Минимум 4590 лева за новия MacBook Pro в България - 1

Apple представи новите MacBook Pro в размер от 14 и 16 инча в началото на тази седмица с новите чипове M1 Pro и M1 Max, както и нов дизайн. Лаптопите вече са налични за предварителна поръчка от официалните дистрибутори на марката в България, като заедно с това стана ясна и тяхната цена.

Минимум 4590 лева за новия MacBook Pro в България

По-малката версия с 14-инчов диагонал на екрана в конфигурация с М1 Pro чип, 16GB RAM памет и 512GB SSD ще струва 4590 лева, като това е и най-евтината конфигурация към момента. Същата конфигурация, но с 1TB памет пък ще струва точно 5549 лева.

Минимум 4590 лева за новия MacBook Pro в България

При 16-инчовата версия с M1 Pro, 16GB RAM и 512GB SSD ще трябва да се разделите също с 5549 лева, докато по-голямото 1TB SSD ще струва 5999 лева. Ако пък се спрете на най-мощния MacBook Pro с М1 Max, 32GB RAM и 1TB, то от сметката ви ще отлетят 7799 лева.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    26 19 Отговор
    Хахахахахах! Само идиот ще си купи тази американска помия!

    Коментиран от #2

  • 2 Механик

    8 6 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    По работа ми се налага да ползвам мощен компютър, заради софтуера който ми е необходим.
    Предполагам, тоя мак е мощна машина, но не съм свикнал с тази операционна система и не мисля да свиквам.
    Колкото до цената му, то тя не е много по-голяма от на нова графична работна станция (мобилна).
    Лаптопа с който сега работя, като нов е струвал към 7 хиляди лева.
    Разбира се, аз нямам чак такива пари за лаптоп и съм го купи на старо. И разбира се, 10 години по-късно.
  • 3 пълнят ме с салам

    8 0 Отговор
    Ходя си по джамовете, разкарвам се тук и там, много скъпо бе братче е, как не ги е срам…
  • 4 Сатана

    8 8 Отговор
    Разумна цена,кво му плащаш.За тия пари какво ще купиш? 1 тон олио
  • 5 ⚜️Просветен⚜️

    11 9 Отговор
    Програмирам на машина Predator 17 и като нов беше 4000 лв. Взимам под внимание факта, че някви нови телефони само заради камерата си струват по 2500 и въпреки , че за няма да купувам нова машина в момента, мисля че тази оферта е прилична ! Все пак лаптопа е серия Pro , ще бъде ползвана от професионалисти и ще им носи пари! Приличен Senior програмист взима между 6 и 9 хиляди , т.е. инвестицията ще се върне в рамките на месец !
  • 6 Селяни тихо

    11 18 Отговор
    Скъпи са, но това са най-мощните машини на пазара. На някои хора им трябват точно такива.
  • 7 Eпълебъл

    21 5 Отговор
    Купувайте марионетки! 100:100 след 2 години я видеокарта ще се разпои, я нова батерия ще трябва и тогава ще ви кажат: НЯМА, КУПУВАЙ новия модел!

    Коментиран от #8

  • 8 Божее

    4 16 Отговор

    До коментар #7 от "Eпълебъл":

    Абе, лумпен, маковете надживяват притежателите им.

    Коментиран от #12

  • 9 Ехаааа

    9 6 Отговор
    Mac си е Mac. Ирис дисплея е уникален. Хубава машина, но .... За тези пари ще купиш няколко машини с много по добри характеристики, изключая дисплея. Всеки си гледа джоба. А на 95% от българите е празен.

    Коментиран от #10

  • 10 айде де

    4 10 Отговор

    До коментар #9 от "Ехаааа":

    Каква машина с по-добра характеристика, като Мака удря всичко в земята. Конкретни примери дай!

    Коментиран от #13

  • 11 Макси

    5 7 Отговор
    Най-обичам хора, дето не са имали Мак да обясняват, колко не струват. Скъпи са, но са жестоки, това е факт. Ползвам Макбук Про от години и ви казвам от опит - заслужава си. Като седна на Уиндовса - .... не ми се коментира!

    Коментиран от #18

  • 12 Невежоооо

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Божее":

    Блахаххах... А стига бе. Ти се майтапиш В тоя боклук има толкова Ейпълски части, колкото аз, съм трамвай. Всичко се прави от Чайна и е не по добро качество от аналологична система на друга марка. Ползват UNIX дистрибуции, които са така или иначе Open Source, както Андроид, се гаври с Linux, но ви взимат яко пара. И на всичкито от горе, ако се поразровиш и разгледаш всички чаркуляци по отделно, за какви жълти стотинки се правят, ще си сгънеш и изядеш IShit-a, както триъгална баничка в 7 сутринта!
    Тъй ти е промит мозъка, че си за съжаление мой. Сигурен съм и че хапваш в МакДоналтс и поръчваш от Пандата. Ясен си до припадък!
    Тоя боклук реалната му производствена цена е 180$ Има в Алиекспрес, абсолютно копие барабар с параметрите му, цената му е 500$. А Айфона ти, не струва и 50лв. Това, че си мислиш, че някой ти завижда за него, пък само ти знаеш къв кредит си блъснал да го вземеш, си е твой проблем. Те такива компании обичат Балъци като теб. Хрантути ги още и може утре да ти НАЛАГАТ да теглиш пак, за нов модел :D
  • 13 Малко реализъм

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "айде де":

    Мак с м1 (pro 16GB ram) е добър да, но само за продуктивност, игрите тръгват като на настолка с gt1030 до gtx1050, само игри от сорта League of legends върви и от тук натам, ако докараш нормални fps на останалите игри, си късметлия. Иначе е много добре сглобена машина, но е далеч от титлата "удрящ всичко в земята". За игри и продуктивност е по-балансиран Asus g14, (говорим в близък диапазон) а и можеш да му смениш памет, ssd, нещо за което при мак, трябва да мислиш ли при купуването.
  • 14 ракетчик

    1 0 Отговор
    В "амазон" са много по евтини !
  • 15 hmhmhm

    0 0 Отговор
    щеше ми се да си купя барем 4 , да си имам резервен
  • 16 ко ко

    2 0 Отговор
    ъхъхъхъъъхъ 4500 лв за тва ъхъхъ ъхъхъ
  • 17 Роки

    3 4 Отговор
    Дисплеят е номер едно. Но е строго за професионалисти - няма портове, трябва да се закупува много периферия и софтуер....Накратко, не е за бедни хора!
  • 18 Унуфри

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Макси":

    Имал съм и какво? Ми не ми допадна и се върнах на Уин-а, проблем ?!? Какво ми ги боготворите всичките все едно са незаменими. Всеки си има предпочитяния...виждане..усещане