Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 17:36 15 548 17

Смартфонът с най-добра камера се появи в интернет преди официалната премиера

  • sony-
  • xperia-
  • смартфон

Снимки на Sony Xperia PRO-I „изтекоха“ в онлайн пространството

През изминалата седмица от Sony дадоха сериозна заявка, като обявиха, че ще представят смартфонът с най-добра камера на пазара през тази седмица. Новата Xperia PRO-I трябва да дебютира утре, но снимки в Twitter разкриват как ще изглежда новия модел.

Част от кадрите показват задната част на устройството, която е и може би най-интересна, тъй като там се намира основният сензор на камерата. Той е с размер от 1 инч и е съвместна разработка с Zeiss. На гърба виждаме още два сензора, най-вероятно за телефото и широкоъгълната камера, както и светкавица и сензор до нея.

Смартфонът с най-добра камера се появи в интернет преди официалната премиера

От дясната страна виждаме и отделен бутон, който ще служи за бързо стартиране на камерата и снимане с разположение, подобно на това при фотоапаратите. Повече за устройството ще разберем утре, когато от Sony официално ще разкрият всички подробности.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илюзия

    22 12 Отговор
    ще снимам "смисъла" на ваксанирането и ще го пратя на батко бил гейтс

    Коментиран от #5

  • 2 пенсионер

    26 5 Отговор
    умирам си от кеф ! на 07.11 ще си го поръчам. бонусът към пенсията ме възбужда !!!
  • 3 продадоха се

    6 9 Отговор
    Какво Sony, това си е чист Андроид.
  • 4 Асен

    5 15 Отговор
    Срам за Сони е, че използва софтуер на Гугъл!
  • 5 Прати го

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "илюзия":

    и на кака си Делюзия
  • 6 Човек със вкус и усет

    19 3 Отговор
    Sony са най добрите. Сегашното ми сони е на пет години и работи без грешка, преди него имах пет телефона на Сони и нито един не ме е предал. Време е да си взема нов телефон и това ще е той.

    Коментиран от #7, #11, #12, #14

  • 7 случаен читател

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "Човек със вкус и усет":

    Подкрепям. И аз съм фен на SONY още от времето когато бяха в съюз с ERICSON. Железни машини. IP65.
  • 8 аззз

    6 8 Отговор
    Аз имах телефон от най-висок клас на Сони и се развали след една година ползване. Минах на LG и останах изключително доволен. Няма по добри и издръжливи от LG но вече спират с производството и мисля отново да пробвам Сони. Дано да имат някаква промяна.
  • 9 Хубав но не най!

    1 2 Отговор
    Изглежда добре телефончето но определено има сериозна конкуренция
  • 10 7933

    5 2 Отговор
    Дано не е повече от 6 инча !
  • 11 Драган

    2 7 Отговор

    До коментар #6 от "Човек със вкус и усет":

    Сони ли имам или Андроид?
  • 12 Пич

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Човек със вкус и усет":

    И аз съм със Sony Xperia, над 6 години е и е железна.Няма чупене.
  • 13 Човек с Xperia

    3 1 Отговор
    От години съм нa Sony Ericsson, след това със Sony! Сегашната ми XPERIA XZ2, ползвам от 3 години, страхотен апарат. Sony винаги са се отличавали с индивидуален стил, не използват глупави прорези в дисплея, а аудиото им е превъзходно, и през стерео говорителите и през слушалки. Батериите им винаги са били на ниво!
  • 14 ДртИ УАЙТ БОЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Човек със вкус и усет":

    Молим те, неМОЙ се изсилва прекалено, щото без да съм инфо директно от съответния сайт, реших от раз и МУ дадох оценъчна първоначална приблизителна ЦЕНА от ок. 2800 местни камъка; АЛА ква ми беше леката "изненадка" след като отворих съответно нужната и/нет страница и се ОК.о.К.0.рих и директно за малко щях да припадна, едва ли не, щото погледнах отстрани и изведнъж и се ШОКирах при точната ЦИФРА от = 3,5 К в местна нац.валута... сиреч половин кола на 9-10 годин и то в добро състояние, бих казал ази. Така че раздавай го по-скромно с желанията изказани от раз в движение без съответната осигуровка, м-ДА! И изглежда, че тая същата "малка" дрънкулка се оказва по-скъпарска дори и от сгъваемия ШамШунг Z-fold и чисто и просто тия манюФАКтурки са направо луднали - и станаха направо за връзване!!! А и току-що плейърът ми ми ГО потвърди таз констатация в прав текст с един супер-блюз: "BiG Things going down". И в този контекст на мисли, нема кво да се добави повеке. ФАКть!

    Коментиран от #15

  • 15 ДртИ УАЙТ БОЙ

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "ДртИ УАЙТ БОЙ":

    И в потвърждение на гореизказаната ми уместна мисъл, ще добавя един взет назаем цитат от г-н МИСЛЕЩ - от предходната статия представяща туй ново "Я.К.0." постижение на съвр. джапанска тех.мисъл /без никва редакция!/,както следва: quote "Тия нa кaкви гъби ca? Дoри тeлeфoнът дa бeшe дoбър, цeнaтa e бeзумнa. A тoй нe e и дoбър. Нямa читaв oптичeн зуум, c тия мeгaпикceли и цифрoв читaв нямa дa имa. Бaтeриятa пaк e cкрoмнa, eкрaнът пaк e кaтo диcтaнциoннo упрaвлeниe c тeзи прoпoрции. Aз нe бих гo купил и нa цeнaтa нa мид-рeйнджър" unquote И пак там, един друг, още по-трезвомислещ другар от форума съвсем реално твърди, че за тия ПАРЕ ще наеме профи-фотограф, който да върви като сенка след него и да запечатва всичките му ценни събития в живота с камерата си...м-ДА!

    Коментиран от #16

  • 16 Кмет на Симитли

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "ДртИ УАЙТ БОЙ":

    Профи фотограф за 3.5 к, да, за един ден, а след това? Пак с шиомито за 200 левас и продължаваме напред...
  • 17 Голям Слон

    1 1 Отговор
    :-) Я пак да се включа... Къде е оптиката, която е вторият по значимост фактор за снимка? А матрицата? Къде и колко голяма е? Нямам предвид колко мегапиксела е, а колко е голяма... И някой пак ще каже, че сравнявам мобилен телефон с DSLR. Искам да покажа на някой с Шаоми от 100 мп как снима Оли с 5 мп и технология на 16 години :-) Когато не ми се носи DSLR-а, взимам си именно въпросната камера. Още работи и няма намерение да се предава. И е с подвижен екран :-) Когато ще снимам интимния живот на бубите - вадя тежката артилерия. Когато ме е обзела апатия - снимам с телефона. Мен конкретно с камера няма да ме накарат да купя телефон, но гледам хората са много различни. И слава на Всевишния!