27 Октомври, 2021 14:22 11 810 35

Нов евтин iPhone ще има през 2022 година

  • iphone-
  • apple-
  • iphone se

SE ще запази сегашните си размери и ще добави 5G към функциите си

Нов евтин iPhone ще има през 2022 година - 1

Нов евтин iPhone ще се появи в началото на 2022 година сочат различни слухове от запознати с плановете на Apple. Очакваше се новият iPhone SE да бъде показан заедно с iPhone 13 и 13 Pro на събитието през месец септември, но това така и не се случи.

Нов евтин iPhone ще има през 2022 година

Според сегашните сведения, третото поколение на бюджетния смартфон ще бъде представен с характеристики подобни на тези при настоящия модел. Това означава, че той ще запази корпуса на iPhone 8 с 4.7-инчов LCD дисплей и класическия бутон със сензор за пръстов отпечатък.

Нов евтин iPhone ще има през 2022 година

Това на практика разбива предишните слухове, според които iPhone SE трябваше да наследи дизайна на iPhone XR с по-голям екран. Със сигурност ще видим допълнителен модул за 5G поддръжка, както и най-вероятно нов процесор.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кикирикииии

    13 9 Отговор
    А ще има ли интерфейс на български?

    Коментиран от #6

  • 2 i-рян

    28 5 Отговор
    Ще струва само 99.99$и ще работи само със специално зарядно, което се продава отделно за 499$

    Коментиран от #3, #19

  • 3 меркантилност

    12 14 Отговор

    До коментар #2 от "i-рян":

    никога не съм си купувал зарядно. айфона се зарежда с безжично зареждане - добре дошъл в 21 век

    Коментиран от #10, #20

  • 4 no name no face no number

    14 11 Отговор
    Тия още ли се продават, анякой купува ли ги хм!?

    Коментиран от #7, #8, #31

  • 5 големи са

    5 5 Отговор
    Надявам се това да е Мини, защото се говори, че щели да го спират, а аз вече съм зарибен на Мини. Иначе телефонът е пушка. Днес ъпдейтна MacOS в службата и вече като влезнем на работа ми спират нотификациите от личните кореспонденции (настройките ги взима от телефона, който знае, че съм в работата). Как го правят - не знам, но всичко се настройва от самосебе си.
  • 6 хайде стига

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "кикирикииии":

    За какво ти е? Нали важните неща като дните от седмицата, месеците и др. ги изписва на български? Трябва ли всяко меню да е на български? Не, мерси. Свикнал съм с английската терминология, всичко останало ще ме обърква.

    Ако държиш всичко да е на родния ти език превключи на Руский.

    Коментиран от #18, #30

  • 7 купувач

    6 6 Отговор

    До коментар #4 от "no name no face no number":

    Да, купуват ги, щом работят iOS, човеко!
  • 8 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    8 3 Отговор

    До коментар #4 от "no name no face no number":

    Накой са се адптирали с iOS,андроида им се струва по сложен ,питала съм приятели споделят със iOS им е лесно по обикновен .За андроида се иска повече време и акъл не се подигравам с фновете ябълката така ми отговориха ,не им трябвало нерви и с телефона.

    Коментиран от #9, #27

  • 9 Орехи

    12 4 Отговор

    До коментар #8 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Бре бре какво точно може тоя Айфон дето един Самсунг не може? Орехи ли бели?

    Коментиран от #11, #25

  • 10 i-рян

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "меркантилност":

    Този е еФтин модел няма да може безжично
  • 11 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 4 Отговор

    До коментар #9 от "Орехи":

    Аз съм горд притежател на Самсунг объркал си,писах че още има кой да си купи нагризаните и защо .Айфона не го смятам за нужен и не знам защо се продава за индииски сглобки и 5 лв не давам ,бях стигнала до седмицата и ми омръзна прос телефон

    Коментиран от #12

  • 12 сектант

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    аз ползвам телефони и на двете марки в момента и съм доволен и от двата. вършат ми абсолютно еднаква работа като функционалност

    Коментиран от #13

  • 13 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "сектант":

    Аааааа не не може да се сравни с samsung galaxy ultra 5g не съжалявам .Можеш ли да теглиш мр3,видео ,филми....?Ми още колко неща които нагризаните не правят ?За ало и съобщене си прав

    Коментиран от #17

  • 14 DrivingPleasure

    1 3 Отговор
    май ще трябва да минавам на такъв - просто вече няма други модели под 5 инча екран, а нямам намерение да разнасям телевизор с мене

    Коментиран от #15

  • 15 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "DrivingPleasure":

    как да няма има само че паричките са по яки samsung z flip

    Коментиран от #16

  • 16 DrivingPleasure

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Е ти от глупави 6+ инча ме прати на още по-глупави сгъваеми :)
    най много някой неизвестен китаец - син пинг минг да има с прилчен по моите стандарти екран
  • 17 сектант

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    защо ми е да правя всички тия неща като имам компютър или мога да си гледам всичко с плана с който съм имам и Тидал с който слущам абсолютно всяка песен безплатно без реклами?

    Коментиран от #23

  • 18 kurtikurtev

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "хайде стига":

    Виж сега..и аз си ползвам тел-а с английско меню, но гледам оправдаваш алчните , че за 13-14 г. едно бг меню не са сложили. На теб може и да ти е лесно, но ако примерно хора където незнаят английски си го купят ще го гледат като камък. (лично шефа ми го гледа като теле в железница и постоянно ме пита това какво е онова какво е)
  • 19 олег

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "i-рян":

    +парцал за 30 лв. мноо специален ...работи само на техните у-ва ..хипер мега парцала разбираш ли :D. Те така кълват рибите като си мислят, че тез им мислят доброто докато гледат само как да ги изцедят хахахахахаха
  • 20 chaushev

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "меркантилност":

    с тва тяхното безжично ...още по-зле :) Епъл още не са стъпили в бъдещето...бавно им зареждат телефоните. И сега да кажа само , че се получава по бърз разряд примерно с 15-30w зарядно спрямо 60-120, но аз си направих опит за 1година 5w чушле на нов айфон със 120w зарядно на Xiaomi даде разлика от 2% по-бърз разряд на Ксиомито спрямо Айфона ...та вие си правете сметката: )

    Коментиран от #22

  • 21 Пешо

    5 5 Отговор
    От 5 годин използвам айфон 7 доволен съм не ми е създавал проблем, сега батерята му е отслабнала, но при средно използване издържа един ден, с интензивно използване полвин ден, но все пак е на години телефона, но пък всичко друго си работи, като от първия ден, перфектно гладко, изкушавал съм се във времето за Самсунг Галакси да си взема и то заради българския език, не, че с английския не се справям, но по си е яко на български, но не съм се престрашавал да мина на андроид, защото ако след 1г започне да зацепва и да не работи гладко, ще бъде скъп експеримент и то само зареди един език, затова залагам на сигурно IOS, дори след години си работи перфектно, ако ще даваш 1500+ трябва да ти върши работа доста години и вече ще се насоча към смяна на 7ца та с айфон 13

    Коментиран от #35

  • 22 Инфо

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "chaushev":

    Зарядното си адаптира мощността според максималната мощност, която поддърж устройството. Дори ако смениш кабела ще превключи на бавно зареждане.
    При IPhone нито телефона нито кабела поддържат бързо зареждане!

    Коментиран от #24

  • 23 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "сектант":

    За теб си прав ок,само че има и много като мен ние сме 4 човека у дома с 2 лаптопа и 1 таблет -за малкия.3 телевизора един в кухнята за който нямам hdmi кабел не мога да си пусна телефона.Какво става дъщерята и моят милия се залепят си пуснат техни филми в стаята на голямата не се натрапвам ,мъжото не искам да му развалям кефа прибрал се от работа хапнал ,решил да гледа нещо почива си в хола не ми харесва не правя драма.Пускам си телефона слагам слушалките galaxy buds, и си гледам това което на мен ми харесва.Като звук съм много доволна често слушам музика и не преча на околните/представи си Judas Priest - Painkiller обожавам това парче на максимум с ом синемата комшията ще полудее ...на моите 43г.да се излагам къщата да се тресе и да ме гледат тъпо околните / пак позитив,като по малка имахме доста проблем с брат ми ,с полицията за силна музика .Вече съм си взела поука дори и в градината слушам музика обичам цветя и губя голямо време на вън.С лаптоп ще ми е трудно да си пия кафе в двора....с две думи телефона ми е като трета ръка,зависимост нещо неразделно с мен .За това търся най доброто не да првя реклама ако утре Айфон излезе с нещо по собро от Самсунг сменям го веднага.
  • 24 chaushev

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Инфо":

    Да се поправя, че с повечето W разряда е повече (нищожен). Ама пич, те хората не схващат, че епъл като дават са скръндзи, като вземат са алчни. За тва махнаха зарядните (съжалявам потребителите им , че епъл ги прецакват...те пък се радват ...парадокс) но и не само! Махнаха ги , защото конкуренцията вади невиждани зарядни а епъл не обичат да дават току така..и знаейки, че другите ще ги последват тая тенденция решиха да не дават повече пари за мощни зарядни а съвсем да ги спрат, хаха.Жалко, не само за техните потребители а и за всички останали.
  • 25 БатП

    6 4 Отговор

    До коментар #9 от "Орехи":

    Абе, ще извиняваш, ама Самсунга откога е евтин телефон? С21 ултра 2400, на цената на 13 про макс. Айфон никога не ми е забивал. 6с имах, един приятел още си го ползва за служебен, телефона е пушка след 6 години непрестанен тормоз. Една батерия е сменена. Последния самсунг, който си взех - галакси с5, така ми забиваше първите три месеца, че ме отказа до живот от тия боклуци. Камерата работеше само след рестартиране, около половин час. После дава грешка и за да имам камера трябва пак рестарт. Е това с айфон няма как да стане. Така че вместо да си говорим колко били скъпи айфон, да си говорим как самсунг са също толкова скъпи без да изпъкват с каквото и да е. Телефона трябва да ми върши работа и да мога да го използвам във всеки един момент, а не когато бъгясалата операционна система ми позволи. Така се губят пари. Айде със здраве!

    Коментиран от #26

  • 26 iSheeps

    5 4 Отговор

    До коментар #25 от "БатП":

    Откакто алчните от Епъл вдигнаха телефоните на по 1000$ от тогава и всички останали почнаха да вземат най-лошото от тях...да се водят от тия кожодери :). Айде сега мита със забиването! iphone 8,11 на мен са ми забивали ...но рестарта оправя нещата. Samsung и аз не ги харесвам...(преди години андроид беше зле).Ползвайте си каквото ви харесва, ама аз не обичам да ме цакат ей така тия алчните. Продадох ги и двата айфона...не са лоши, ама да си имаме уважението викам аз :)
  • 27 bruno mars

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Абе аз съм ползвал и андроид ама пари да ми дадеш сега няма да се върна....има толкова много излишна информация и функции в тея андроиди, да не говорим от бавната им ОС...айфона още не съм бутнал приложението и вече ми е заредило. Проста функционалност, какво повече му трябва на човек...някой като започне да ми се хвали и да ми показва на андроида си колко RAM имал хахаха и кво я правиш тая RAM го питам аз човека и стои и ме гледа като близнал гущер лимонтузу..и с какво ти допринася тази информация като андроидът ти пак е по-бавен от айфона. Ябълката е с проста функционалност като за американци :D

    Коментиран от #28, #29

  • 28 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    1 3 Отговор

    До коментар #27 от "bruno mars":

    Не си много прав от части забрави качество снимки ,видео още много неща .НО -далеко съм от мисълта че телефоните на която и марка да са биха могли, да изместят профисионалени фотоапарати няма как да се случи.Другият позитив при Андроида повечто апликации са безплатни,докато ти си плащаш както дядо поп ,и е по забавен .От скоро имам и 5G още по луда работа ,за американците и функцията си прав така е затова и този телефон си има фенове и се купува.
  • 29 mdaaaaaaaaa

    4 3 Отговор

    До коментар #27 от "bruno mars":

    Тва преди 10 г ли?Айде ти си тупкаш iphone 13 pro max до моя и отваряме приложенията :) де викаш , че не се отваряли бързо...ако ще се хващаш за глупости и да ти видя муцуната тогава. Аз пък с айфона все едно бях като в затвор нз как да го опиша...все едно и също. С андроида на работа правя неща дето почти не ми трябва и pc , а с айфона не можех да правя...не и всичките тия неща . Ползвай си го със здраве щом ти допада :)
  • 30 898011

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "хайде стига":

    Въпроса е принципен. Ползвам го на италиански и английски. Яд ме е, че има на румънски, гръцки, турски и др., а на български няма. Това е дискриминация.
  • 31 SE 2020

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "no name no face no number":

    Може! 100% !
  • 32 Язе Сам

    1 1 Отговор
    Вчера бях до магазина и го видях този телефон нямаше цена ,но до него имаше и два умни часовника единят бе $600 а другият $700 гледах и се чудех какво има в него, синът ми каза, че един компютър е по евтин и по добър и че не разбира тези хора които го купуват.
    Кола, телефон и дрехи могат да издадът че си прост с тези въпроси:
    Where do you live and what you do for living.
  • 33 Язе Сам

    1 0 Отговор
    Е като не знаеш ингилизи, как така имаш пари за този телефон.
    where do you live--ГАЛОШ
    what you do for living-- ГАЛОШ.
    do you speak any English -- ГАЛОШ.
    пошёл на ..... ГАЛОШ
  • 34 ovce

    2 0 Отговор
    Евтино и Apple? :). Тоз телефон с изтекъл срок на годност ...ако ще с A20 чип да е парите са му много като на останалите им джаджи. Ама балами много...
  • 35 ovce

    6 0 Отговор

    До коментар #21 от "Пешо":

    Абе ползвам си един андроид 4.5 г не е бавил, не е като с новите по-бързи SoC, но си работи както от ден първи. Какви са тия вашите тъпотии дето говорите всички, че Андроидите почвали да бавят нз. Преди г. Самсунг имаха някакъв подобен проблем, но не категоризирайте така. За нисък клас нз как е, но пък какво да кажем, че айфоните нарочно ви ги бавят? И ся не ми казвайте оправданието дето Епъл казват, че е било замдоброто на батерията. Това е оправдание! Щеше да е истина ако го бяха казали преди онова хлапе да ги разкрие , че ги бавят...а не след това.