Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 16:20 3 780 4

Новият смартфон на Google с първи сериозни проблеми (ВИДЕО)

  • google-
  • pixel-
  • pixel 6-
  • pixel 6 pro-
  • проблеми

Потребители се оплакват от премигване на дисплея

Google представи новите Pixel 6 и Pixel Pro преди малко повече от седмица, а първите бройки вече пристигат при своите щастливи собственици. Щастието на някои, обаче се оказа по-кратко от очакваното, след като потребители се оплакаха от проблеми със смартфона още от първите часове на използване.

В социалната мрежа reddit се появи видео на което се вижда, как дисплеят на смартфона премигва по странен начин при натискане на бутона за отключване, без дори да се включва.

Друг потребител пък се оплаква от зелени петна по дисплея на своето устройство. Това не е нов проблем и от Google вече са се справяли с подобен проблем при предишни устройства, но все пак не е най-приятното чувство при покупка на дългоочакван модел.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    4 1 Отговор
    Тъкмо се чудех дали да го поръчам полакомен по безплатните слушалки BOSE 700 ,но явно ще изчакам

    Коментиран от #2

  • 2 Хм235

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    От къде го поръчваш?

    Коментиран от #3

  • 3 Rado

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Хм235":

    От германския портал на Гугъл. Имаш вариант като го купиш да вземеш слушалките от местен магазин. Та ако си нейде в Германия, действай.
  • 4 Alex

    1 0 Отговор
    То да са само тези проблеми на тези новости,които наречени на български,са изгъзици!Най-добрите телефони /Xiaomi/за 2021г. пък имат такива неразбрани настройки,че след час шарене по дисплея,ти иде да го треснеш в земята.Ама,като гледа човек,производството не е в Китай,а някъде по Индия и...