11 Ноември, 2021 16:14 2 245 7

Pixel 6 все пак може да получи лицево разпознаване

  • google-
  • pixel-
  • pixel 6-
  • pixel 6 pro

Софтуерен ъпдейт най-вероятно ще отключи тази функция

Pixel 6 все пак може да получи лицево разпознаване - 1

Доставките на новите смартфони на Google – Pixel 6 и Pixel 6 Pro започна преди седмици, а някои потребители вече се оплакаха от различни проблеми. Въпреки, че функциите и параметрите на смартфона вече са ясни, то от Google изглежда има с какво още да ни изненадат.

Pixel 6 все пак може да получи лицево разпознаване

Според различни източници, последните смартфони на компанията може да бъдат оборудвани с отключване чрез лицево разпознаване, а това да бъде приложено за всички модели от серията Pixel 6 и Pixel 6 Pro, след софтуерен ъпдейт.

Pixel 6 все пак може да получи лицево разпознаване

Очаква се системата да разчита на предната камера, тъй като смартфоните не са оборудвани с друг хардуер, който може да се използва за тази функция. Лицевото разпознаване бе една от опциите, които се появиха преди официалното представяне на смартфона, а според запознати, инженерите от Google просто не са успели да приключат с нейната разработка на време и за това тя ще пристигне на по-късен етап.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    5 3 Отговор
    Лицево разпознаване в 21-а година на 21 век не би трябвало да е някаква новина :-) За Гугъл явно е.

    Коментиран от #5

  • 2 Този

    2 7 Отговор
    Лицевото разпознаване е хардуерна а не софтуерна разработка, научете се вече. Иначе другото е отключване със снимка както е при останалите които си мислят, че имат лицево разпознаване.

    Коментиран от #3

  • 3 Голям Слон

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Този":

    Не знам какво знаеш, но аз лицево разпознаване имам от 4 години :-) Не, със снимка не работи. Но с очила ме познава.

    Коментиран от #4

  • 4 Този

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Голям Слон":

    Жив и здрав бъди и аз си го ползвам с кеф... ;)
  • 5 iShit

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "Голям Слон":

    Нали се сещаш, че тва е нещо дето телефони за 100 лв го имат. Дааа, дааа не е с хардуера на епъл всииички знаем...и кооолко е несигурно и т.н. но всички знаем, че епъл в последните 4-5 г. са догонващи....крадат всичко що се налага в андроид...като почнем със широкоъгълните камери, 120 hz, macro снимки и още куп неща в софтуерен аспект. Смееш се , но знаеш...че е несериозен отговоеа ти :) просто ти се искаше да се хванеш за нещо

    Коментиран от #6

  • 6 Голям Слон

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "iShit":

    Колата, която караш, последна дума на техниката ли е? А компютърът? Телевизорът? Нямам за цел всичко да ми е последен писък на модата. Просто държа да ми харесва. Имам и Андроид :-) И пак ще напиша: идеален вариант НЯМА! А ти спри да си пишеш и да се лайкваш. Тревожно е.

    Коментиран от #7

  • 7 iShit

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Голям Слон":

    Гони те параноята :) и гугъл и епъл са долни