Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 16:02 4 491 8

Ето кои са колите с най-добри инфотеймънт системи

  • интериор-
  • инфотеймънт система-
  • corvette-
  • cadilac-
  • escalade-
  • bmw

Големите дисплеи се превърнаха в част от стандартното оборудване на повечето нови автомобили

Ето кои са колите с най-добри инфотеймънт системи - 1

Макар някои от автомобилните ентусиасти да не харесват дигитализацията и поставянето на все по-големи екрани в новите автомобили, то промяната вече е факт и дори базовите модели вече пристигат със 7-инчови „таблети“ върху таблото. Все пак разлика между тях има, а проучване на JATO Dynamics ни показва кои са най-добрите инфотеймънт системи на автомобилите от тази година в САЩ.

Ето кои са колите с най-добри инфотеймънт системи

На първо място при средните и големите автомобили се нарежда Nissan Maxima, докато в луксозния сегмент на големите автомобили наградата отива при Cadillac Escalade и Chevrolet Corevette, които си поделят приза.

Ето кои са колите с най-добри инфотеймънт системи

Представител на Nissan грабва наградата и при компактните модели, но този път с модела Sentra, докато BMW е единственият европейски представител в класацията с 4 Series в сегмента на компактните премиум марки.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DrivingPleasure

    25 5 Отговор
    Пука ми та ми дреме кви телевизори имало! След 6 месеца вече ще са остаряла технология! Не много отдавна говорехме за двигатели и окачване - вече не! Идиотите окончателно превзеха света!
  • 2 БАЙ Х@Й‼

    15 0 Отговор
    И защо да се ровя в дисплея на телефона е нарушение , а да се ровя в дисплея на таблото мога с разрешение ‼️ Вчера една русалка от ТХ щеше да ни събере пет коли , ако не си гледахме пътя, а се ровехме в настройки- видя бензиностанция в отсрещната страна и от 60 наби спирачки и ляв мигач в средна лента и спря да се огледа къде може да обърне ‼️
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Изкълчих си езика....

    8 0 Отговор
    Не намери ри българска дума бе журналист? Пазител на българската реч!
  • 5 Качвам се в колата си....

    5 2 Отговор
    И Без значение от коя година е, ме интересува да седна, закопчая колана, да настроя Гармина ( ако не знам адресът....вграден ЖПС дори да е монтиран в самата кола не ползвам, само външен поставен на нивото но очите ).Музиката си тръгва със запалването на двигателят (сложил съм диск с 200 песни и докато не се повторят поне 2-3 пъти изобщо нищо не сменям).Гледам само пътната обстановка.Таблото не гледам или ако го гледам е супер рядко.С бутоните на волана активирам скоростта...ако горивото спадне се чува сигнал (остават още 70 км).Ако спадне гума сигнализира. Телефон и каране е равно на катастрофа ето защо не ме интересува кой звъни.Ще ги питам като им се повреди екрана и инфо системата колко ще плащат?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алооо

    0 0 Отговор
    Господинчо Ганев, дай на български - инфотеймънт. Стига с тоя цигански. 5 думи на български, една на ябанджийски! Стига сте се правили на многои знаещи и много разбиращи! Просташко е!