Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 18:10 4 296 7

Apple патентова iPhone с 6 дисплея

  • apple-
  • iphone

От компанията работят над изцяло стъклено устройство

Apple патентова iPhone с 6 дисплея - 1
Снимка: Shutterstock

Apple патентова устройство, изцяло направено от стъкло с по един екран от всяка страна. Това става ясно от изтекли снимки от патентното ведомство в САЩ, публикувани от MacRumors. Според това, което можем да видим от тях, устройството ще е с изцяло обли страни, а на всяка от тях ще има тъч повърхност с дисплей.

Apple патентова iPhone с 6 дисплея

Не е ясно как точно ще се използват всички тези дисплеи, но според това, което виждаме от патентните кадри, част от тях ще бъдат използвани за бърз достъп до различни команди, докато други ще показват времето, температурата и други подобни.

Apple патентова iPhone с 6 дисплея

Макар патентът да е преминал успешно през властите в Америка, не е сигурно дали от Apple ще се решат подобно устройство да влезе в серийно производство и кога изобщо може да се случи това.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В.Г.З.

    20 3 Отговор
    А ще може ли да се провеждат телефонни разговори
    или снобите ще дават по 5 бона за глупави джаджи?!?
  • 2 Дочка

    14 3 Отговор
    Когато патентоват теелфон ,който ще ми бърше задните части след тежка дефекция- ще им дам 3к за тоз боклук
  • 3 Крайм

    14 1 Отговор
    Обичам развиването на технологиите, но не и когато са предпоставка за безбожно високи цени. Все пак всеки си знае политиката, но все си мисля, че алчността същата тази , която е направила дадена компания всемогъщо богата, може да се окаже и тяхното харакири
  • 4 Дойчин

    7 3 Отговор
    "Сноби... алчност .... боклук..." ... Никой не ви кара да купувате продукти на фирмата. Щом на тази цена има толкова желаещи да се сдобият с iPhone, значи цената е ок.
    Ако андроид телефоните са по- добри за вас- enjoy, на никой не му пука (peace)

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Реалист

    1 0 Отговор
    Какво ли няма да Измислят, само и само за да Печелят! Алчни Наглеци!
  • 6 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дойчин":

    Тука не става въпрос кой телефон е по-добър и т.н. пич ;)
  • 7 peshu

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дойчин":

    Имах iphone 6 и последно си купих 11 pro max очаквайки осезаеми разлики. Не че нещо аз пари имам но осъзнах едно - не си заслужават парите!!! Честно казано и андроид и иос харесвам но е време за нещо ново някой трети голям играч