24 Ноември, 2021 19:30 7 182 11

Nokia подготвя четири нови смартфона

  • nokia-
  • смартфон

Снимки на устройствата се появиха в интернет

Снимки на четири нови устройства от Nokia бяха разпространени в интернет пространството от Еван Блас. Към момента единственото, което се знае за смартфоните е тяхното моделно означение, което за съжаление не разкрива много.

Nokia подготвя четири нови смартфона
Nokia подготвя четири нови смартфона

Първите два смартфона – Nokia N150DL и N1530DL са с почти идентичен дизайн и най-вероятно споделят голяма част от характеристиките си. Това което можем да видим е, че разполагат със сензор за пръстов отпечатък в страничната част на бутона за заключване, както и все по-редкия 3.5мм жак за слушалки.

Nokia подготвя четири нови смартфона

Четвъртото устройство е с подобна предна част, но на гърба му откриваме кръгъл отвор в който са разположени камерите. Последното устройство най-вероятно ще е и най-бюджетното, като то разполага само с една камера, доста по-малки размери и дисплей с дебели рамки.

Nokia подготвя четири нови смартфона


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    12 5 Отговор
    И за кво ги подготвя,кат яко ша са мре!?🐵😢🐵

    Коментиран от #9

  • 2 Пръц

    14 2 Отговор
    Шайбата за набиране ще бъде дигитална.
  • 3 Мда

    13 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Nokia подготвя четири нови смартфона

    И един нов за Боко с бутони, че си загуби телефона и не могат да се свържат с него...
  • 4 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    12 15 Отговор
    Тези пък, след 3310 нямат един свестен модел...

    Коментиран от #5

  • 5 Нокия

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Нещо си се объркал.
  • 6 Аз съм с Нокиа

    8 4 Отговор
    Като свърши тока гасне без предупреждение. Трябва да теглиш с пръст дисплея, за да видиш колко точно % ток ти остава. С оригинален Финландски удебелен калъф падна по дисплей и счупи екрана в ъгъла. Сензора за отпечатък десет пъти работи, после пет пъти не и въвеждаш кода като малоумник редовно. Има някаква функция да отваря в един интернет раздел 4 подраздела, които трудно можеш да затвориш без да излезеш от браузъра и така можеш да се набълбукаш като нищо с множество раздели с по 4 интернет страници без да разбереш логиката на това. Освен Гугъл снимки не мога да намеря къде е галерията на телефона и все едно няма галерия, а само Гугъл снимки, Гугъл диск и Гугъл тинтири минтири. Имах преди това един китаец и само защото бързо му се скапа батерията го сменил с уж по издържливата Нокиа. Е след всичко това трудно ще ме накарат да взема пак Нокиа и то при положение, че навремето имах една уникална 6680 с която чупех лешници и нищо й нямаше и спря да работи само защото влезнах с нея в морето да плувам и ако не го бях направил сигурно още щях да съм с нея.
  • 7 Драгой

    12 5 Отговор
    Има ли значение на коя фирма е телефонът, след като е с Андроид? Нали операционната система е една си съща, какво ме интересува обвивката?

    Коментиран от #8, #10

  • 8 Този

    1 11 Отговор

    До коментар #7 от "Драгой":

    Именно, чарколяка е без значение, ама това андопитеците не го разбират... И не че много ми харесва Айфоня ама по-добро няма, за съжаление...
  • 9 Fausto

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    А от ония свет как ще се възваме...????... с Нокия
  • 10 Хардуера е от значение

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Драгой":

    Има различно качество при хардуер елементите в зависимост от производителя и класа (процесор, рам, дисплей и т.н) Нокия "уж" гарантират, че техните нови апарати са с високо ниво на експлоатационна издръжливост. Но дали е така ще разберем след няколко години. Аз лично имам 8.3 5g вече година. Като издръжливост срещу износване нямам забележка, но от към софтуер има доста какво да се желае (явно и Нокия ще трябва да разработят свой адаптиран софтуер към Android one). Има много недоизпипани неща, които дразнят. Ползвам и iPhone от 10г - между двете марки сравнение изобщо не може да има. iPhone е много по user friendly.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.