Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 15:11 5 048 4

Honda Hornet се завръща

  • honda-
  • hornet-
  • мотоциклет

В специална зона в Милано ще бъде представена триизмерна визуализация от светлина и звук

Honda Hornet се завръща  - 1

След дълга поредица от значими модели, показани през тази година, сред които Super Cub, Monkey, CB500F, CB500X, CBR500R и NT1100, днес Honda разкри пълната си европейска гама мотоциклети за 2022 г. в Милано.

Съставът включва много специален, супер спортен флагман, който ще бъде произведен в ограничена серия, напълно нов приключенски скутер и множество цветови опции и графики в цялата гама. Но най-интересното за феновете на двуколесни с марката Honda е завръщането на Hornet.

Honda с радост потвърди, че легендарното име Hornet се завръща в гамата в близко бъдеще. Моделът е известен с голямата производителност на двигателя си и пъргавината си, съчетани с най-модерния стил на стрийт файтъра, откакто моделът беше представен за първи път в Европа през 1998 г.

Кратък преглед на концептуалната посока за новото превъплъщение на Hornet ще бъде достъпен за посетителите на EICMA. В специална зона на щанда на Honda ще бъде представена 3-измерна визуализация от светлина и звук, която хвърля поглед към предишните поколения на Hornet и ни загатва за предстоящото.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джонката

    22 0 Отговор
    Имах Хорнет 600 на 83 000,00 км го взех , грам масло не гореше. Много здрав двигател и добре си вървеше.
  • 2 Дано

    9 0 Отговор
    не е със скопен двигател както изброените в статията.
    Иначе the horny Hornet е легенда!
  • 3 Ивайло

    11 0 Отговор
    Много добър мотор - здрав, удобен, вървящ доста прилично за 600 кубика и с най-готиния вид (според мен) от стрийт файтърите!!! Имах такъв, модел 2003 г., от последните с карбураторите и спортна генерация MIVV!!! Направо пееше!!!
  • 4 Emi

    1 0 Отговор
    Голфът при моторите