Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 18:00 2 120 3

Протектори за дисплей потвърдиха размерите на Galaxy S22 и Galaxy S22 Ultra (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy s22-
  • galaxy s22 ultra

Смартфоните ще са по-малки от своите предшественици

До премиерата на новите смартфони на Samsung остават около три месеца, а информацията около тях вече става все повече и повече. Скорошни снимки на стъклени протектори за дисплеите на Galaxy S22, S22+ и S22 Ultra потвърдиха размера на бъдещите смартфони.

Макар снимките да не дават никакво сравнение с предишното поколение на Galaxy S серията, то знаем, че диагоналите на новите устройства ще започва с 6.06 инча за най-малкия Galaxy S22, докато по-големият S22+ ще се предлага с 6.55 инча. Това означава, че и двата смартфона ще са с по-малки дисплеи от своите предшественици, което променя досегашната тенденция за нарастване на размера.

Върховият S22 Ultra видимо ще предлага най-голям дисплей, а впечатление прави и различната форма с по-остри ръбове, вместо закръглени такива.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    3 0 Отговор
    Размерът няма значение, всички банкови карти са по 10 см

    Коментиран от #2

  • 2 Потурко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Без лимитните са малко по-големи ....
  • 3 сектант

    1 1 Отговор
    и къде да я сложа тая голяма тухла, в ""за им ли?