Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 15:48 2 170 12

Apple отново е лидер на пазара в Китай

  • apple-
  • iphone-
  • китай-
  • oppo-
  • vivo-
  • huawei

Компанията постигна ръст от 46% при продажбата на смартфони

Apple отново е лидер на пазара в Китай - 1

Apple си върна влиянието в Китай и отново се превърна в най-продаваната марка за смартфони през месец октомври, след като изпревари лидера Vivo и отбеляза ръст с 46%.

Vivo остана на второ място след като през месец октомври постигна едва 2% ръст в своите продажби, докато третото и четвъртото място се заемат от Oppo и Huawei, които изглежда губят все повече позиции.

Apple отново е лидер на пазара в Китай

Аналитици разкриват, че от Apple можеше да постигнат и по-сериозен ръст, ако ситуацията с чиповете не бе попречила на продажбите на iPhone 13 Pro и 13 Pro Max.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смятай

    16 6 Отговор
    Щом и китайците предпочитат американски телефони пред ментетата на комунистическата партия....
  • 2 Цола Драгойчева

    11 7 Отговор
    Китайчетата имат кинти, а и разбраха, че телефончетата с Андроид са пълен т.шак....
  • 3 До горните джендърчета

    9 12 Отговор
    Те са произведени изцяло в Китай, под строгия контрол на китайската комунистическа партия, разбирате ли, третополови боклуци!

    Коментиран от #4, #6, #7, #8, #10

  • 4 ей шумкар

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "До горните джендърчета":

    Глупости, китайците са едни прости подизпълнители. Американците измислят всичко и решават кой, къде и как ще го произведе.
  • 5 анонимен

    4 2 Отговор
    телефон с котлони
  • 6 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "До горните джендърчета":

    Хахаххахаххахахаах !!!! Не се май , търси по-високо място за полет в небитието , да свършва тая мъка рисопитешка , че край няма , хахаххахахахахах !!!
  • 7 гост

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "До горните джендърчета":

    Само да питам , като всички китайци са произведени "изцяло в Китай , под надзора на дрън , дрън " , що бе да му се не види Хуйвея фалира , като го отрязаха от АМЕРИКАНСКИТЕ чипове ??????? Хахахахахах !!!
  • 8 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "До горните джендърчета":

    И единственото което контролира любимата ти партия е взятките да отиват при правилните хора и в правилния размер , а той е не за шкафчета , а за четирикрилни гардероби !! А това "комунистическа" отдавна е само за благозвучие и за балами като тебе !!
  • 9 Rado

    9 1 Отговор
    Русофилите в двудневен траур
  • 10 гост

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "До горните джендърчета":

    И още нещо да те светна , Епъл е толкова продаван в Китай именно защото е ИЗВЪН контрола на китайската управляваща клика , щото това не е никаква партия , още по-малко пък комунистическа !! Това е единствения телефон в Китай с който можеш реално да не се съобразяваш с китайската цензура и да знаеш , че не си постоянно под надзора на залязващата номенклатура !!

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Не е точно така

    2 5 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Има известни разлики между глобалната версия на Айфон и тези, които се продават в Китай. Потърси apple iphone chinese version. Една от тях е iOS да работи само китайски вариант на магазина, а там се допускат само приложения, одобрени от местния регулатор. Трябва да имаш лиценз от китайците за да пуснеш каквото и да е на територията на Китай. В китайския аппстор не можеш да намериш нищо, което не е одобрено.
    Няма спор, че в момента айфоните са може би най-добрата симбиоза между хардуер и ОС.
  • 12 bigger

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Блажени са вярващите! 21век в света на технологиите , който казва...че предпазва а не се възползва от лични данни поради една или друга из между многото причини лъже или се справя добре с маркетинга. Apple трябва да носят на ръце психолозите и маркетинговия им отдел на ръце и да не ги изпущат! Изградили са си фалшив репертоар а на човек малко му трябва! Потребителя е наивен като цяло и зависи как и по какъв начин му го поднесеш и захапва въдицата. Apple са 1 в това отношение /а и не само/