Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 18:04 2 375 3

Samsung представи нови чипове за автомобили

  • samsung-
  • чипове-
  • автомобили

Единият от тях ще предостави 5G свързаност

Samsung представи нови чипове за автомобили - 1

Samsung представи три нови чипа за автомобили, които ще имат за цел да подобрят работата на инфотеймънт системата, да добавят 5G свързаност, както и да подобрят цялостната работа на системите в автомобила.

Първият от тях Exynos Auto T5123 e първият по рода си чип за леки автомобили, който предоставя 5G свързаност директно в автомобила. Той може да тегли информация в реално време със скорост до 5.1GB в секунда и да осигурява 5G връзка в автомобила за споделяне на интернет.

Samsung представи нови чипове за автомобили

Следващият Exynos Auto V7 ще подобри работата на инфотеймънт системата като позволи свързването на до четири дисплея и информация от до 12 камери. Последният S2VPS01 ще подобри цялостната работа на всички системи по автомобила, като осигури по-бърз пренос на данни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Алооо

    2 0 Отговор
    Моля пишете на български! Инфотеймънт системата. Що за идиотщина!Информационно-развлекателна система!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.