Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 18:20 3 629 9

Дойде ли краят на Galaxy Note?

  • samsung-
  • galaxy-
  • note-
  • galaxy note

Samsung се отказва от серията смартфони

Дойде ли краят на Galaxy Note? - 1

Смартфоните на Samsung от серията Galaxy Note дълго време бяха най-големите и най-скъпи устройства в гамата на корейците, но с появата на Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold и Z Flip, настоящият Galaxy Note 20 сякаш остана на заден план.

Дойде ли краят на Galaxy Note?

Сега изглежда, че феновете на този модел ще трябва да търсят своя нов любим смартфон, след като от Samsung най-вероятно ще се откажат от Note серията още следващата година. Galaxy Note 20 ще отстъпи място на Galaxy S22 Ultra в началото на следващата година и на практика ще ознаменува края на Galaxy Note моделите.

Очаква се S22 Ultra да се сдобие и с най-ключовото предимство на Galaxy Note, а именно компактният стилус, който се прибира в корпуса на устройството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    8 3 Отговор
    Дойде, ковид-22 оптимус прайм
  • 2 az #Контрапропаганда

    5 3 Отговор
    В условията на криза Самсунг ще обедини моделите Note и Galaxy, нормално! Стилусът дава предимства, от които ако Самсунг се откаже ще загуби!
  • 3 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    1 7 Отговор
    Ами Note е излишен при Note стилуса/писалката/всеки различно го нарича -заема място /излишен багаж ,проблема батерията ...При samsung galaxy ultra s21 имах приятната изненада при покупката ми подариха /първи клиент в магазина на този телефон+ връщане на 100€ /стилуса в магазина много приятен продавач,не знаех в предварителната реклама че е възможно. Така или иначе рядко го ползвам но влиза в действие, веднага си помислих че серия Note скоро ще стане история.После Fold и специален кок за стилуса от страни.Така че идва момент да се концентрират при разработване на най добрият стилус както при Note и да се спре производство и вкарване на допълнителни пари за Note /загуба на време и пари /
  • 4 Гост

    3 3 Отговор
    Жалко
  • 5 Факт

    8 1 Отговор
    Аз имам Note 8 и все още е страхотен.

    Коментиран от #6

  • 6 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    5 9 Отговор

    До коментар #5 от "Факт":

    Хубав е първият от марката самсунг който имах Note 8 , влюбих се в тази марка преди се измъчвах с iPhone .Смених го с samsung galaxy 9 plus заради подобренията долби атмос и повече гаджети при снимка по добро качество и до ден днешен съм с тази марка не спират с изненадите....Най добрата марка е самсунг
  • 7 Веселка

    2 0 Отговор
    Галакси ноте не съм имала,но самсунг ми и любима марка. Доволна съм от серия А и от серия S.
  • 8 анонимен

    3 0 Отговор
    Любимата ми марка самсунг.
    Samsung galaxy s8 plus e страхотен телефон.
    Сега имам S 20 plus.
  • 9 Голям Слон

    2 0 Отговор
    Note 3 и Note 4 ми бяха най-добрите модели, които съм използвал на марката. И най-безпроблемните. След Note 4 от серията е съм имал. Последният от S ми беше 10+. Жена ми има S20, но нещо не ме грабва.